Didim’de kurduğu EMR Organizasyon ilçede değişik zamanlarda birçok Kültür ve Sanatsal organizasyonlar düzenleyen Tiyatrocu ve Oyun Yazarı Emrah Çamdereli’nin yeni oyunu seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Emrah Çamdereli’nin yazıp yönettiği “Bu Kadar Da Olmaz” tiyatro oyununda Türk tiyatrosu ve sinema sektöründe rol alan ünlü isimler yer aldı. Oyunca İpek Tenolcay, Burçin Bildik, Arzu Yanardağ ve Toygun Ateş rol alırken oyunun reji asistanlığını Sema Güler yapıyor. Dekor düzenleme Selçuk Yılmaz Işık Sefa Hanedan’ın yaptığı oyunda “Çocuk yapmak için kocasını sürekli, türlü oyunlarla baştan çıkarmaya çalışan Oya ve çocuk istemediği için karısından kaçmaya çalışan Çetin’in ev içindeki tatlı kaçma kovalamacalarıyla başlar. Oya’nın maceraperest annesi Suzan’ın eve gelmesiyle, iç güveysi olan Çetin için işler daha da zorlaşır.Ancak asıl kriz Çetin’in babasının eve gelmesiyle çıkar. Dünürler arasında enerjisi gittikçe yükselen, bir flört başlar. Kayınvalide ve kayınpeder arasındaki bu yakınlaşma Oya ve Çetin’i çileden çıkarır.”

19 ŞUBAT'TA İLK SAHNE

İstanbul’da provaları tamamlanan oyunu ilk kez Didim’de sahneleneceğini kaydeden oyunun yazarı ve yönetmeni Emrah Çamdereli “Güzel bir proje, oyunda Türk tiyatrosu ve sinemalarından tanıdığımız güçlü ve kaliteli isimlerle birlikte rol alacak. Tiyatro severlerin keyif alacağı bir oyun, ilk oyunumuzu 19 Şubat çarşamba saat 20:30 saat Didim Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezinde sahneleyeceğiz" dedi.

İZMİR VE SÖKE'DE SAHNELENECEK

“Bu Kadar Da Olmaz” tiyatro oyunu ayrıca 20 Şubat perşembe saat 20:30 Urla Hakan Çeken Kültür Merkezi, 21 Şubat Cuma Saat 20:30 Tire Belediye Kültür Merkezi, 22 Şubat Cumartesi Saat 20:30 Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi ve 23 Şubat Pazar Saat 20:30 Söke Recep Yazıcıoğlu Kültür merkezinde sahnelenecek.