CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Aydın Milletvekilleriyle birlikte kongrenin ardından güven tazeleyen Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’i ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek tebrik etti. Ziyarette CHP Parti Meclisi üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan , Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, İl Başkanı Ali Çankır da hazır bulundu. CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, ziyaretten duyduğu sevinci dile getirerek CHP’yi iktidara taşıyacak kadroların içerisinde yer aldığı için mutlu olduğunu belirtti. CHP PM üyesi Bülent Tezcan ise CHP’de ilçe kongrelerinin tamamlandığını, kongre sürecinin 9 Şubat’ta yapılacak İl Kongresi ve 27-28 Mart’taki Büyük Kurultay ile tamamlanacağını söyleyerek, “CHP’nin muhalefetteki son kongreler ve kurultay süreci olacak. Türkiye’nin üzerindeki ölü toprağı üzerinden CHP iktidarı ile atılacak. CHP’nin yenilenen kadroları ile birlikte yeni Türkiye’yi inşa edeceğiz” dedi.

AYDIN’DA ÇOK BAŞARILIYIZ

Secim bölgesi Manisa’nın ardından en çok ziyaret ettiği illerin başında Aydın’ın geldiğini ifade eden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Aydın’da yeniden göreve seçilen ve güven tazeleyen ilçe başkanlarımızı ziyaret ederek tebrik ediyoruz. Aydın’da yerelde CHP çok başarılı. Bu başarıyı Türkiye’ye taşıyacağız. CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz yaptıkları hizmetlerle ışık saçıyor” diye konuştu.

CHP İKTİDARA YÜRÜYECEK

Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu belirten Özel şunları kaydetti: “Darbe olsa da, Genel Başkanımız hapse atılsa da var olan siyasetimiz asla değişmeyecek. CHP rezidanslarla kurulan değil savaş alanlarında kurulan bir partidir. Anayasayı tek adam rejimine dönüştüren bir siyaset anlayışı ile değil bağımsızlık iradesiyle, Atatürk’ün yolundan azimle yürüyen bir siyasetin parçasıyız. Her doğan için değil Erdoğan için yapılan siyaset elbet bir gün çökecekti ve çöktü. Biz aydınlığı savunuyoruz. 2023 Haziran’ında CHP iktidara yürüyecek. Artık mızrak çuvala girmiyor. ‘Kral çıplak, reis çıplak’ diye bir çocuk sarayın önünde bağırmaya başlarsa şaşırmayın. Türk halkı, uzun adamdan hakkını söke söke alacak.” Özel ve beraberindekiler daha sonra İl Başkanlığı’nı da ziyaret etti.