Yerel iktidarı elinde bulundurduğu İncirliova'da 9 Şubat'ta kongreye gitmeye hazırlanan İYİ Parti'de mevcut İlçe Başkanı Ahmet Alak görevine yeniden takip olduğunu açıklamıştı. Alak, yönetim kurulu listesinde yer alan isimleri tanıtmak için toplantı düzenledi. Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Tabak, ilçe başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.

"MERAL AKŞENER'İ CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ"


Toplantıda konuşan İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, başkanlık görevinin kendisine 14 Kasım 2018'de tevdi edildiğini belirterek, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapma, İYİ Parti'yi iktidara taşıma hedefimizden hiç sapmadan görevimizi layıkıyla yapmak için hem yerel seçimlerde, hem de genel seçimlerde var gücümüzle çalıştık. Millet İttifakı kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi ile büyük bir uyum sağladık. Bunun sonucu olarak 28 günde Sayın Aytekin Kaya'nın İncirliova Belediye Başkanı seçilmesini sağladık. Yerel seçim sürecinde gecesini gündüzüne katarak çalışan bir kardeşiniz olarak elde ettiğimiz başarının vermiş olduğu gururla görevimize yeniden adayız" ifadelerini kullandı.

LİSTESİNİ AÇIKLADI


Partisinin neferi olduğunu dile getiren Alak, "İYİ Parti'nin İncirliova, Aydın ve Türkiye'de yakaladığı başarı iktidar yolunun açık olduğunun bir göstergesidir. Partimizin iktidarına katkı koymak için ekibimizle birlikte bir yola girdik. Siz değerli üyelerimizin desteklerinin de kongrede bizden yana olacağına inanıyoruz" dedi. Öte yandan Alak'ın listesinde şu isimler yer aldı: "Ali Gülmez, Kader Namlı, Mesut Günlay, Özlem Sarsılmaz, Ergün Özdemir, Fatma Çoban, Sabri Yıldırım, Şenay Tekin, Mustafa Kemal Aktemur, Hüseyim İrdem, Sadettin Kırcı, Fatma Gökbel, Murat Baran, Muammer Öztürk, Ümit Erdoğan, Yasemin Han, Cihan Tozlu, Gülcan Arıkan, Özkan Özcan, Tahir Boz, Nurcan Göker, Mustafa Yavuz Koca, Kazım Doğan Aydın, Ali İhsan Özer, Mert Bingöl, Halil Dikyar, Şükrü Özdemir, Kenan Doğan, Sevilay Uğur, Tuğce Türe, Selda Merasal, Mehmet Akdoğan, Yüksel Ölmez, Erdal Sarsılmaz, Volkan Sarıkaya, Meltem Kurt, Nail Özkan, Fatma Yıldırım, Mukadder Yıldırım, Cengiz Gönülaçar, Rüstem Paşalı, Bayram Ali Yılmaz, Erol Kocabıyıkoğlu, İsa Dinçer, Cengiz Altıntaş, Süleyman Karadaş, Kamil Gölükçetin, Ekrem Tosun, Mustafa Mardin, Ali Dirlik, Rabia Sarıoğlu, Coşkun Akdoğan ve Mehmet Bulut."