Aydın’ın köklü kulüplerinden biri olan Çine Madranspor, yeniden profesyonel lige dönmenin hesaplarını yapıyor. Bu yıl Aydın Amatör Süper Lig 2.Grup’ta maç fazlasıyla lider durumda bulunan sarı-siyahlılar, ilk olarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) ardından 4 yıl önce veda ettiği 3. Lig’e yeniden yükselmek istiyor. Bu sezon 9 maçta 6 galibiyet, iki beraberlik ve bir yenilgi alan Çine Madranspor, bu maçlarda 16 kez gol sevinci yaşarken kalesinde ise 6 gol gördü. Kalan 5 maçı da kazanarak ligi zirvede tamamlamak isteyen sarı-siyahlılarda camia şampiyonluğa inanıyor.

FEDAKAR YÖNETİM

Geçen Eylül ayında başkanlığa gelen Tuncay Erçin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gece-gündüz demeden Çine Madranspor’un başarısı zaman harcıyor. Büyük fedakarlık örneği sergileyerek kısıtlı imkanlarla büyük işler başaran Erçin başkanlığındaki yönetim, ortaya koyduğu idare anlayışıyla da tüm kulüplere örnek oldu. Erçin başkanlığındaki yönetimin doğru hamleleriyle şampiyonluk hedefinde yoluna emin adımlarla ilerleyen Çine Madranspor’da camia şampiyonluk hedefi doğrultusunda kenetlendi. Başkan Erçin de camiadan aldıkları destekle sezonu şampiyonlukla tamamlayacaklarını söyledi.

“PROFESYONEL LİG’E ÇIKMAK İSTİYORUZ”

Çine Madranspor’un başarısı için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Erçin, “Sezon başında yönetim kurulu arkadaşlarımızın büyük fedakarlıklarıyla iyi bir takım kurduk. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız ligin başından bu yana iyi bir başarı yakaladı. Lig’in 9’uncu hafta itibariyle maç fazlasıyla da olsa lideriz. Kalan 5 maçımız var. Maç maç gidiyoruz. Kalan maçlarımızı kazanarak sezonu zirvede tamamlayarak BAL’a çıkmak istiyoruz. Camia olarak şampiyon olacağımıza gönülden inanıyorum. Çine Madranspor’un yeri buralar değil. Biz profesyonel liglerde mücadele etmek istiyoruz. Kademe kademe bu hedefimize de ulaşacağız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da taraftarımız, bizim yanımızda olsun. Onların desteğine her zaman ihtiyacımız var. Çine halkı olarak el ele vererek kulübümüzü hak ettiği üst liglere taşıyacağız” diye konuştu.

“HAK ETTİĞİMİZ YERDEYİZ”

Sezon başında yeni bir takım kurduklarını belirten Çine Madranspor Antrenörü Sunay Güneş ise “Sezon boyunca oyuncularım çok iyi bir performans ortaya koydu. Bundan sonra da devamı inşallah gelecek. Biz şuan lideriz yani hak ettiğimiz yerdeyiz. Sezon sonunda lider olmak istiyoruz. Play-Off’a kalarak oradan BAL’a çıkmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Camia olarak daha da çok kenetlenerek hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi kalan 5 maçta da tribünleri doldurarak bizlere destek olmaya devam etsinler” şeklinde konuştu.