Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları'nın kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB'in desteğiyle, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği'nin (TTYD) iş ortaklığında, kapılarını açan EMITT fuarı sektör temsilcilerini biraraya getiriyor.
30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihleri arasında açık olacak Fuar'da 35'ten fazla ülke, dünyanın önemli turist çekim noktaları, turistik tesisler ve Türkiye'den 33 il ile 30 ilçe tanıtım çalışmaları gerçekleştiriyor. Didim standında gelenleri Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, DİTAB Başkanı Sevinç Karataş, Başkan Yardımcısı Öznur Gündoğdu ve Ticaret Odası Başkan vekili Hikmet Atilla ile turizm sektörü temsilcileri karşılarken, Didim’le ilgili ayrıntılı bilgi paylaştı.
Geçtiğimiz yıl turist sayısının ülke genelinde rekor seviyelere ulaşmasının da etkisiyle bu yıl EMİTT çok hızlı bir başlangıç yaptığını dile getiren Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ilgiden nasibini alan Didim standına yerli ve yabancı bir çok turizmcinin ziyaret ettiğini söyledi.