Halı Saha Federasyonu Aydın Temsilcisi Volkan Demirci Aydın’da ilkleri yapmaya devam ediyor. Yıllardır Aydın’da halı saha organizasyonları düzenleyen ve ilk defa lig statüsünde bir organizasyona girişen Volkan Demirci ligdeki takımların daha fazla kaynaşması için çeşitli organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. Son olarak halı saha ligine katılan 16 takımın kaptanlarından oluşan Yıldızlar ve Efsaneler takımı dostluk için sahaya çıktı.
ADÜ Spor Kompleksinde gerçekleşen ve centilmence geçen maçta Efsaneler, Yıldızları 5-1 mağlup ederken maç sonrası düzenlenen çiğ köfte partisinde katılımcılar bir birleriyle şakalaşıp hoş vakit geçirdiler.

‘BİRÇOK YENİ ARKADAŞ EDİNDİK’


Bu tür organizasyonların öncelikli hedefinin kaynaşma olması gerektiğini dikkat çeken Volkan Demirci, “futbol insanların tanışıp kaynaşabilmesi için büyük bir olgu. Şehirlerde ancak iş arkadaşıysanız bir araya gelebiliyorsunuz. Futbol ise hiç tanımadığın insanlarla aynı yöne bakabilmektir. Halı saha ligi sayesinde birçok yeni arkadaşla tanıştık. Ve tanışmayı bir adım öteye götürmek için böyle bir organizasyon planladık. İnşallah önümüzdeki günlerde bu tür organizasyonları devam ettireceğiz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Takım kaptanları organizasyon sonunda Volkan Demirci ve organizasyon ekibinde yer alan diğer isimlere teşekkür ettiler.