Pırlanta olarak da bilinen elmas modellerinde de aynı şeyin geçerli olduğunun altı çizilmektedir. Ayrıca toplumumuzda elmas ve pırlantanın farklı taşlardan meydana geldiği zannedilmektedir. Fakat bu ikili arasındaki temel fark kesim ve renk farklılıklarından ileri gelmektedir. Temelde aynı olan taşlar, sizin için en uygun hale getirilerek küpe, kolye, bileklik ya da yüzün olarak kataloglarımız arasında yerini almış durumdadır.

Zen Elmas Küpe

Zen elmas kolye modelleri ile küpe, bileklik ve yüzüklerde bir uyum sağlamayı hedeflemiştir. Bu neden yüzünden tercih edeceğiniz herhangi bir ürüne uygun olan diğer parçaları sayfa üzerinden anında görüntüleyebilirsiniz. Kadınların farklı zevk ve tercihlere sahip oldukları bir gerçektir. Bu neden yüzünden elmas küpeler arasında oldukça farklı modeller eklenmiş durumdadır. Özellikle son dönemde renkli taşların modasının yeniden hissedilmesi ile birlikte elmas ve zümrüdün bir arada kullanıldığı küpe modelleri ortaya çıkmıştır. Bu tür küpe modellerinde pembe altın sıklıkla tercih edilmektedir. Böylelikle taşların ve altının birbiri ile uyumu bozulmadan şık bir görünüm yakalanmış olmaktadır.

Zen Elmas Küpe Modelleri

Elmas küpelerde modeller kesimler ile de değiştirilebilmektedir. Küpeler hem arkadan geçirmeli hem de takmalı olmak üzere alternatiflerden oluşmaktadır. Yine isteklere göre sallantılı olan elmas küpeler internet üzerinden temin edilebilmektedir. Küpe kesimlerinde klasik olan modellerde taşlar yuvarlak ya da baget şeklinde bırakılmaktadır. Ancak alternatif olarak sunulan modellerde yine pembe altınla birlikte su damlası işlemecilikleri yapılmaktadır. Modellerde tek bir taş kullanımı olduğu kadar küçük taşların bir araya getirilerek değişik bir görünüm yakalanması da sağlanmaktadır. Üstelik temin etmiş olduğunuz bir ürünü değiştirmeniz de olanaklar kapsamındadır. Gerekli iade ve değişim şartlarını sağlamanız halinde on dört gün içerisinde bir form doldurarak ve bizlerle iletişime geçerek ürünlerinizi değiştirebilir ya da para iadesi alabilirsiniz.