Karacasu-Kuyucak karayolu üzerindeki bağlantı yolu ile ulaşımın sağlandığı Bahçeköy Mahallesi sınırlarından başlayan yeşil doğası ve 3 kilometrelik bir parkurun ucunda yaklaşık 100 metreden akan şelalesi ile en doğal haliyle bile ilçe ve çevre ilçelerden çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan, Karacasu Doğa Dostlarının organize ettiği yürüyüşlerle tanınıp bilinilirliği artan Bahçeköy Şelalesi’nde geçen Mayıs ayından sonra yapılan çalışmalar tamamlandı.

110 BİN LİRALIK DÜZENLEME ÇALIŞMASI


Şelalenin etrafında mesire alanları oluşturulup ahşap köprü ve şelaleye uzanan 50 metrelik yol yapıldı. Şelalenin aktığı yerde set yardımıyla göl oluşturulurken şelale çevre ilçelerden de ilgi çekiyor. Şelale çevresine 35 piknik masası, 10 adet üstü kapalı piknik masası, bir ahşap köprü, 50 metrelik şelaleye ulaşımı sağlayan yol, şelale önünde göl oluşması için set çalışması yapıldı. 110 bin liraya mal olan düzenleme çalışmasının ardından şelalenin doğal güzelliği iyice gün yüzüne çıktı. Aydın merkezden gelip şelale ile bir şekilde tanışan ziyaretçiler şimdiye kadar burayı keşfetmemelerine şaşarken şelale ilgi çekmeye devam ediyor.
Şelaledeki çalışmaların tamamlanmasıyla doğa yürüyüşçüleri, piknikçiler, doğa tutkunları ve fotoğrafçılar kadar, düğün nişan öncesi fotoğraf çekimi için gelin ve damatların tercih edeceği mekanlardan olacağı kaydediliyor.