Nazilli Kaymakamlığı tarafından toplantı, gösteri ve yürüyüş alanları tekrar düzenlenerek tebliğ edildi. Nazilli Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada 2020 yılında Nazilli’de yapılacak toplanma yeri, yürüyüş güzergahı, dağılma alanı, pankart ve afiş yazılacak yerler belirlenecek yerlerde yapılacak.

BİRİNCİ GÜZERGAH

1 nolu toplantı, gösteri yürüyüşü güzergahı ve miting alanı olarak gösteri yürüyüşünün toplanma yeri: Şehir stadyumu ön tarafı, gösteri yürüyüş güzergahı olarak: şehir stadyumu önünden başlayıp, Atatürk Bulvarı, Belediye Kavşağı, Ordu Caddesi ile 76 sokağın kesiştiği noktadan dönülerek Ordu Caddesi, Belediye Dörtyol Kavşağı, Hürriyet Caddesini takiben İstasyon Meydan. Miting Alanı olarak İstasyon Meydanı. Gösteri yürüyüşü dağılma alanı olarak Türk Ocağı Caddesi, Uzun çarşı, 332-334 Sokak, Mimar Sinan Caddesi, Alt geçit ve Hürriyet Caddesi. Pankart ve afiş asılacak yerler olarak ise miting alanı çevresindeki ilan panoları ile billboardlar belirlendi.

İKİNCİ GÜZERGAH

2 nolu toplantı, gösteri yürüyüşü güzergahı ve miting alanı olarak gösteri yürüyüşünün toplanma yeri olarak Ordu Caddesi ve 22 sokağın kesiştiği kavşak. Gösteri yürüyüşü güzergâhi olarak 22 sokak, Tren yolu hemzemin geçidi, Hal kavşağını takiben 505-1000 sokağın kesiştiği kavşak. Miting alanı olarak Yeni Sanayi girişindeki 505 Sokak ile 1000 Sokağın kesiştiği kavşak. Gösteri yürüyüşü dağılma alanı olarak 505 Sokak ve 1000 Sokak. Pankart ve afiş asılacak yerler olarak da miting alanı çevresindeki ilan panoları ile billboardlar olduğu ifade edildi.