Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Pazar mesaisine Eğrek'te başladı. Eğrek Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Derneği inşaatının gönüllü koordinatörlüğünü üstlenen Naim Atmaca ile çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Özcan, "Belediyemizle, derneğimizin yönetici ve üyeleriyle, vatandaşlarımızla el ele vererek binamızı bu noktaya getirdik. Taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Dernek başkanımız Mehmet Akyüz beyefendi ile binamızın gidişatı hakkında sık sık görüşüyoruz. Nazilli'mizde birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" sözlerini kaydetti.

"YAKIN ZAMANDA AÇILIŞINI BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

Yaklaşık bin 300 metrekare alana inşa edilen dernek binasının Haziran ayına kadar hizmete açılacağını söyleyen Başkan Özcan; "Binamızın tesviye betonları atıldı. Ekiplerimiz burada yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Cemevimizin tamamlanmasının ardından ibadethane, kültür merkezi, aşevi ve konferans salonu olarak da kullanılabilecek. İnşallah yakın zamanda açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

"ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRECEĞİZ"

Nazilli Belediyesi olarak her zaman gerekli desteği sağlayacaklarının altını çizen Özcan; "Binamızın malzeme temininin yanısıra çatı saç ve profillerinin yapımını gerçekleştirdik. Akabinde yağmur borularının döşeme işlemlerini üstlendik. Kubbemizin inşası, asansör sistemi ve iç ve dış boyama işlemleri gibi pek çok alanda Nazilli Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.