Kaza, Girne Mahallesi Bayındırlık Bulvarı'nda 28 Haziran 2019'da gerçekleşti. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin şüpheli bir aracı kovaladığı sırada, polis aracı Ayhan Aybek'in (44) kullandığı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Ayhan Aybek ile arkasında yolcu olarak bulunan eşi Şengül Aybek (42) yola savrularak kanlar içinde kaldı. Aybek çifti, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sol bacağında kırıklar oluşan motosiklet sürücüsü Ayhan Aybek tedavi edilerek taburcu edilirken kafatasında çatlak ve vücudunda çok sayıda kırıklar bulunan eşi Şengül Aybek bir ay yoğun bakım ünitesinde tedavi gördü. Ölümden dönen kadına, doktorları uzun bir süre yürüyemeyeceğini söyledi.

HAYATA KÜSMEDİ

Kısa sürede yürümesi imkansız olarak bakılan Aybek, eşi Ayhan Aybek'in moral desteği ve fizik tedavi ile kazadan 6 ay sonra ayağa kalkarak büyük bir başarıya imza attı. 4 aylık tedaviyle kendi kendine yürümeye başlayan Şengül Aybek, olacağı estetik ameliyatla yüzündeki kazanın izlerinden de kurtulacak. Ayhan Aybek, eşinin azmi ile yeniden ayağa kalkmayı başardığını belirterek, "6 ayda nereden nerelere geldik. Çok şükür rabbime" dedi.

"NORMAL HAYATIMA DÖNMEK İSTİYORUM"

Tamamen iyileşip normal hayatına dönmek istediğini Şengül Aybek; "Kazadan sonraki bir ayı hiç hatırlamıyorum. Gözlerimi açtığımda hastanedeydim. Kafatasım çatlamış. Yüzümde ve ayağımda çok sayıda kırık vardı. Doktorlar, yürüyemeyeceğimi söyleyince çok üzüldüm ancak eşim ve iki çocuğum için ayağa kalkmam gerekiyordu. Hayata küsmedim. Azmederek 6 ayda yeniden ayağa kalktım. Bir kısım ameliyatlar olacağım. Tamamen iyileşerek normal hayatıma dönmek istiyorum" diye konuştu.