Aydın 1. Amatör Lig 2. grupta bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden ve bir üst lig olan Aydın Süper Amatör Lig'e çıkan Yenihisarspor, kupasını düzenlenen yemekli toplantıda aldı. Kupa törenine Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim Kurulu üyesi ve Söke Gençlikspor Başkanı Mehmet Üzüm katılırken, Kulüp Başkan yardımcısı Tarık Pelit, Yönetim kurulu üyesi Günay Tıkkın, Antrenör Ferhat kılıç ile futbolcular tam kadro katıldı.

ÜNAL BULUT'U UNUTMADILAR


Kulüp başkanı Abdullah Engil mazereti nedeniyle törene katılamazken, törende konuşma yapan Aydın ASKF yönetim kurulu üyesi Mehmet Üzüm, başarıda emeği geçenleri tebrik etti. Üzüm, uzun süre birlikte futbol kulüp yöneticiliği yapan Ünal Bulut'un ruhunun şad olmasını temenni etti. Konuşmanın arından futbolculara ve teknik heyet madalyaların verilmesinin ardından getirilen şampiyonluk kupası sporculara teslim edildi.

ŞAMPİYONLUĞU KUTLADILAR


Kulüp antrenörü Ferhat Kılıç ise “Didim bölgesine yeni gelmiş olmanın tedirginliğine rağmen aslanlar gibi mücadele eden futbolcularım sayesinde bu sevince ulaştık ve hepsini tek tek tebrik ediyorum. Kendisiyle tanışma fırsatı bulamadığın rahmetli başkanın manevi şahsında bu başarımızı kendisine armağan ediyoruz" ifadelerine yer verdi. Kupa töreninin ardından futbolcular şampiyonluğu doyasıya kutladı.