46 yaşındaki Avukat Bülent Mercanoğlu, dört gün önce aniden rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Mercanoğlu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen 4 gün süren yaşam savaşını kaybetti ve tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Erkek çocuk babası Mercanoğlu’nun ölümü hukuk camiasında üzüntü yarattı. Mercanoğlu’nun cenazesinin bugün Tavas’ın Karahisar Mahallesi’nde toprağa verileceği bildirildi.

ÖNCE ANNESİNİ, SONRA BABASINI ŞİMDİ DE EŞİNİ KAYBETTİ


Öte yandan başarılı avukat Bülent Mercanoğlu’nun 2005 yılında evlendiği Nazillili eşi Sedef Mercanoğlu’nun 22 Temmuz 2015’te Nazilli’de meydana gelen tren kazasında annesi Beyhan Çolak’ı kaybettiği, ardından 2 Mart 2018’de bir inşaat firmasında çalışan babası Murat Çolak’ı da çalıştığı iş yerinde geçirdiği kalp krizinin ardından tedavi gördüğü hastanede 5 Mart 2018’de kaybetti. Anne ve babasını kaybeden bir çocuk annesi Sedef Mercanoğlu, 4 gün önce de beyin kanaması geçirerek yoğun bakıma alınan eşini kaybetti.
Önce annesi sonra da babasını kaybeden Nazillili Sedef Mercanoğlu'nun eşinin vefatı Nazilli'de de büyük üzüntüye neden olurken, mutlu çiftten geriye çekilmiş aile fotoğrafları kaldı.