Karacasu Belediyesi il Karacasu Kültür, Turizm ve Tanıtım Derneği'nin girişimleriyle ilçeye gelen Türk Hava Kurumu ekipleri Palamutçuk Mahallesinde bulunan bin 14 rakımlı Çandırgediği mevkinden atlayış gerçekleştirdi. Karacasu, Afrodisias ve Geyre’yi tepeden görme şansı sunan tepeden atlayan ekipler Dörtyol sınırlarına iniş yaptı.

BU AYRI BİR ÖZGÜRLÜK


İzmir’den bireysel olarak gelen Uğur Kart, Tanju Temiz ve Haluk Çağlıoğlu’ndan oluşan trayk paramatorcular ise ilçe semalarında gezinerek havadan çekim yaptı. Etkinlik hakkında bilgi veren Haluk Çağıloğlu, “Geçen sefer de gelip uçmuştuk. Bugün de çekim yapmak ve beldeyi daha iyi tanıtmak amaçlı davet üzerine buraya geldik. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde, çağrıldığımızda davet edildiğimizde, gidiyoruz. Belli bir yaşı atlattıktan sonra kaçırdıklarımızı yakalayalım dedik. Bu da ayrı bir özgürlük. Karacasu’yu çok sevdik” dedi.

KALICI HALE GETİRMEK İSTİYORUZ


Karacasu’da yamaç paraşütü ve paramator turizmini kalıcı hale getirmek için yaptıklar deneme uçuşlarına bir yenisini ekledikleri, tanıtım amacıyla hava çekimleri yaptıklarını belirten Turizm Derneği Başkanı Bülent Eriklioğlu, “Desteklerinden dolayı Sayın Kaymakamımız Ahmet Soley’e, Belediye Başkanımız Zeki İnal’a ve davetimiz üzerine ilçemize gelen ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.