Bülbül’ü CHP Karacasu teşkilatında İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, Kadın Kolları Başkanı Güllü Büyükgümüş, Gençlik Kolları Başkanı Ali Ekiz, yönetim kurulu üyeleri ve partililer karşıladı. Yeni yönetime başarılar dileyen Bülbül, “Karacasu kendisini toparlamış gözüküyor. Örgütümüz en iyi şekilde seçimlere hazır. Karacasu’da bir kaza yaşadık ama emaneti geri alacağız” dedi.

"ERKEN GENEL SEÇİM GELİYOR"

Ankara’da erken genel seçim hareketliliği yaşandığını ifade eden Bülbül, “Artık bardak çatladı, yama tutmuyor. Bu sistemde yüzde 51’i alamıyorlar, alamayacaklar. Ankara hareketlenmeye başladı. Her an erken genel seçim olabilir. Seçim olursa hodri meydan diyoruz. Sadece erken genel seçim değil erken yerel seçim de olsun. Erken genel seçime örgütlerimizle hazırız. Cumhuriyet Halk Partisi genel seçimlere hazırdır. Biz yerelde aldığımız başarıyı genele taşıyacağız. Millet ittifakı ile başarıya ulaşmaya devam edeceğiz” dedi.

“10 AY GEÇTİ BELEDİYE BAŞKANI NE YAPTI”

Karacasu’daki Ataköy göletinin 25 yıldır bitirilemediğini söyleyen Bülbül, “25 yıldır bir göleti bitiremeyen iktidar ülkeyi nasıl yönetecek. Artık bu ülkeye verebilecekleri bir şey kalmadı, millet bahçesi yapıyorlar. Orada bedava verecekleri çayın parasını bütün milletten alacaklar. İktidar milletvekilleri hangi yüzle Karacasu’ya gelecekler merak ediyorum. Devlet hastanesi, gölet nerede. 31 Mart’ta bir görev değişikliği oldu. Belediye Başkanı JES’lere verdiği desteği tepkiler sonrası geri çekti. Toprağı, suyu koruyan bir yerel yönetim istiyoruz. Emaneti de Allah’ın izniyle ittifakla beraber alacağız. Vaat edilen şeyleri ne zaman yapacaklar. Yakında iktidar biz olacağız ve yapamadıkları göleti biz yapacağız. 10 yataklı hastane yapacağız diyorlardı. Şimdi yanın okul var yapamıyoruz diyorlar. O zaman neden söz verdiniz. Önceden de çoğu tahlilleri burada yapamıyorlardı. Soru önergesi verdikten sonra yapmaya başladılar. Yol kazası yaptık Karacasu’da gerçekten. Emaneti geri alacağız. 10 ay geçti ne yaptı belediye başkanı” dedi.

“AYDIN, MADEN OCAKLARI VE JES MEZARLIĞI OLACAK”

3 gün önce resmi gazetede Aydın’da maden ocağı ruhsatları için ihale ilanları yayınlandığını ifade eden Bülbül, bu konuyla ilgili araştırma önergesini meclise sunacağını dile getirdi. Bülbül, “Bu ilçeler arasında Aydın pek çok ilçesi gibi Karacasu da var. Bunların hava çekimlerini aldık. Alanlar ormanlık alan. Ağaçlar gidiyor. Karacasu’dan Didim’e kadar. Aydın’ı JES’lerle bitiremediler, maden ocaklarıyla bitirecekler. Karpuzlu’da Karacasu’ya kadar sıkıntı var. Çine’de 4 yer var. Kuşadası’nda var. Karacasu’da Palamutçuk Bölgesinde 3 yerde var. Bu ihaleleri takip edeceğiz. Ağaçlar kesilecek. Doğanın dengesi bozulacak. Maden ocakları ve JES mezarlığı olacak” dedi.