Mevcut Gençlik Kolları Başkan Doğukan Kurnaz’ın tek listeyle gireceği Gençlik Kolları Kongresi, 27 Ocak Pazartesi günü 14.30-16.30 arası yapılacak. Kurnaz, “Bu bağlamda ben ve arkadaşlarım CHP Nazilli Gençlik Örgütü Kongresine adaylığımı ilan etmiş bulunmaktayız. Yolumuz açık olsun, Allah Utandırmasın” dedi.

TEK LİSTEYLE SEÇİME HAZIRLANIYOR

Nazilli’de 31 Mart seçimlerinde CHP Nazilli İlçe yönetimi ve Başkanı Serkan Sevim’in yanında mahalle mahalle gezen, gece gündüz demeden çalışmalara katılan Doğukan Kurnaz, seçimlerden zaferle çıkılmasının ardından CHP Nazilli İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı. Mevcut Başkan CHP’nin olağan il ve ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından yapılacak Gençlik Kolları Başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Tek listeyle seçime gidilecek Nazilli İlçe Kongresi seçimlerinde mevcut Başkan Doğukan Kurnaz seçim günü belli olduktan sonra hiç başkan değilmiş gibi aynı ciddiyetle seçimlere hazırlanıyor.

“BU BAYRAK YARIŞI”

CHP Gençlik Kolları Mevcut Başkanı Doğukan Kurnaz, tekrar başkanlığa aday olduğunu ilan etti. Başkan Kurnaz yaptığı açıklamada, “Siyasette bugün bizim olan makamlar bizden önce başkalarınındı bizden sonra da başkalarının olacak. Bu bayrak yarışı niteliğindeki koşuda bayrağın bugüne kadar benim ve arkadaşlarımın elinde olmasını sağlayan herkese teşekkür ederim.”

“CUMHURİYET İLKELERİNDEN SAPMAYACAĞIZ”

Bu görevin sorumluluğunu omuzlarıma aldığım andan itibaren, Mustafa Kemal Atatürk'ün Tam Bağımsız Türkiye hedefinden asla taviz vermeden, Yüce Türk milletinin birlik, beraberlik ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünü her daim canım pahasına savunacağıma, Cumhuriyet devrimi ve kurucu ilkelerinden asla sapmadan sorumluluklarımı yerine getireceğime hem tüm Nazillili hemşehrilerim hem de tüm Atatürkçü, Vatansever kamuoyu önünde onurum üzerine ant içeriz. Bu bağlamda ben ve arkadaşlarım CHP Nazilli Gençlik Örgütü Kongresine adaylığımı ilan etmiş bulunmaktayız. Yolumuz açık olsun, Allah Utandırmasın” ifadelerini kullandı.