Turkcell Türkiye U14 Salon Atletizm Festivali, İstanbul Ataköy Atletizm Salonu’nda yapıldı. Zorlu şampiyonada Aydın’ı Koray Uygun temsil etti. İlk kez katıldığı ulusal şampiyonada Koray Uygun, 60 metre engelli kategorisinde 10.03 saniyelik derecesiyle altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.

“OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM”


Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Burak Uygun “U14 Salon Atletizm Festivali’ne katılımın çok fazla olması nedeniyle zorlu geçmesine rağmen oğlum Koray Uygun’un ilk defa katıldığı şampiyonada Aydın’ı en iyi şekilde temsil ederek Türkiye Şampiyonluğunu elde etti. Oğlum Koray Uygun’un hayatında spora büyük bir yer ayırması, başarılı bir sporcu olması ve 12 yaşında olmasına rağmen katıldığı ilk ulusal müsabakada şampiyonluk elde etmesinden dolayı gurur duyuyorum. Desteklerinden dolayı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

FİLLİKÇİOĞLU’NDAN TEBRİK


Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu Atletizm Antrenörü Burak Uygun ve Atlet Koray Uygun’u elde ettikleri Türkiye Şampiyonluğu derecesinden dolayı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Mustafa Kiriş Ortaokulu’nda 6’ıncı sınıf öğrencisi olan Koray Uygun, 98,8 not ortalamasıyla hem eğitim hayatında hem de spor hayatında başarılı olunabileceğinin en büyük örneklerinden biri oldu.