AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ile ilçe yöneticilerinden oluşan heyet, Aydın’daki bazı kurumların İl Müdürlüklerine ziyaretlerde bulundu. Didim AK Parti heyeti ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş’u makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş, ilçedeki bir ortaokula ek derslik yapılacağını ayrıca 32 derslikli iki adet ilkokulun ilçeye kazandırılacağını kaydetti.
Ardından İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz’ü ziyaret eden Didim AK Parti heyeti, ilçeye yapılan sağlık yatırımları konusunda bilgiler aldı. İl Sağlık Müdürü Açıkgöz Didim Devlet Hastanesinin yeni binasının ihalesinin Mart ayında yapılacağını belirterek, Didim’e ve Didimlilere yakışan bir hastaneyi ilçeye kazandıracaklarını ifade etti. Açıkgöz ayrıca Didim’e yapılacak yeni hastanenin tam teşekküllü olacağını ifade ederek, tüm sağlık hizmetlerinin verildiği modern bir sağlık yatırımının ilçeye kazandırılacağını dile getirdi.
Didim AK Parti heyeti daha sonra İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Öktem’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Didim’e yapılması planlanan Su ürünleri Tarımsal OSB konusuna değerlendirilerek, sürecin devam ettiği bilgisi alındı.
AK Parti Didim heyetinin ziyaretinin son durağı ise AK Parti Aydın İl Teşkilatı oldu. İl Başkanı Ömer Özmen’i ziyaret eden Didim heyeti, ziyarette ilçenin ana sorunları ve çözüm konuları hakkında bilgi alış verişinde bulundu.