CHP Didim İlçe Gençlik Kollarının 31 Ocak’ta gerçekleştireceği seçim öncesinde mevcut Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha parti binasında düzenlediği basın açıklamasıyla yeniden aday olduğunu açıkladı. Çulha’nın basın açıklamasına Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Kurt, ilçe ana kademe yöneticileri ile çok sayıda partili gençler katıldı.
Basın açıklamasında ilk konuşan İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Gençlik kolları seçimi öncesinde iki ismin adaylığını açıkladığını ifade ederek “Gençlerimiz bizim geleceğimiz, ileri de bizlerin bulunduğu bu makamların hepsinde sizler oturacaksınız. Yeri geldiğinde ilçe başkanı yeri geldiğinde ise milletvekili olacaksınız. CHP’yi iktidara taşıyacak olan sizlersiniz. Bu noktada seçim döneminde birlikte çalıştığımız Süleyman Başkan’a başarılar diliyorum. Yolu açık olsun.” dedi.

KADIN KOLLARI BAŞKANINDAN AÇIK DESTEK


Didim İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Kurt ise seçim döneminde görev alan Süleyman Başkan ve ekibiyle birlikte güzel çalışmalara imza attıklarını belirterek, gençlik kolları seçiminde Süleyman başkan ve ekibinin arkasında olduğunu açıkladı.

“SÜLEYMAN BAŞKANIN ARKASINDAYIM”


Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise yerel seçim döneminde ülke genelinde elde edilen üstün başarı nedeniyle CHP Genel Merkezinin ortaya bir irade koyduğunu ifade ederek “Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde olun. Tek aday çıkartın. Eğer tek aday değilse Birbiriniz kırmadan dökmeden mücadele edilmesi noktasında telkinleri var. Genç arkadaşlarımıza da dedim ki bir ve beraber olun. Bunu maalesef başaramadılar. 2 grup seçime giriyor, birbirinizi kırmadan siyaset yapın dedik. Ben buradan açıkça ilan ediyorum; Süleyman Başkan’ın arkasındayım. Kafamın arkasında başka bir şey yok, açık konuşurum. Yolu açık olsun ve hayırlı olsun.” dedi.

“KIRMIZI LİSTEYE DESTEK BEKLİYORUM


CHP Didim İlçe Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha ise yaklaşık 1 yıldan bu yana görev yaptığını ifade ederek, yerel seçim döneminde yaptıkları çalışmaları anlattı. CHP’de görevin istenmediğini verildiğini ifade eden Çulha yeni dönemde birçok proje yapacaklarını, bu konuda hem Belediye Başkanında hem de İlçe Başkanından gerekli destekleri aldıklarını belirtti. 31 Ocak’ta yapılacak seçimlere her meslekten farklı isimlerle yola çıktıklarını ifade eden Çulha, kırmızı liste ile seçimde yarışacaklarını belirterek destek istedi.