Son 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen Nazilli Belediyespor’da Yıldırım Demirören Spor Tesislerinde Basın Sözcüsü Erkan Abbasoğlu basın toplantısı düzenleyerek Pazar günü oynanacak Kelkit Belediyespor herkesten maçın son düdüğüne kadar destek vermelerini istedi. Yapılan basın toplantısına Basın Sözcüsü Abbasoğlu’nun yanı sıra, Teknik Direktör Yavuz İncedal ve yönetici Ali Çetinkaya, tecrübeli Kaptan Zafer Özden ve futbolcular eşlik etti. Soru cevap olarak başlayan toplantı sonunda Abbasoğlu, İncedal, Ali Çetinkaya ve futbolcular kenetlenerek “Haydi Nazilli hep beraber ayağa kalkıyoruz” dedi.

“SONUNA KADAR VAR OLACAĞIZ, SAVAŞACAĞIZ”

Sezon içinde galibiyetler ve mağlubiyetler olabileceğini ifade eden Yavuz İncedal, “Başarı pay edilmelidir. Şimdiden bu başarının pay sahipleri olur. Başkanı, yönetimi, teknik heyeti, futbolcusu, taraftarı ve basın mensupları. Başarı tek başına gelecek bir şey değil. Ama şunu gördük ki biz zor durumda değiliz, sadece ikinci yarıya iyi başlayamadık. Bu demek değil ki bundan sonraki maçlarda güzellikler olmayacak. Tabi ki güzellikler olduğu kadar, mağlubiyetlerde olacak. Önemli olan sezon sonunda neredeyiz. Futbolcularımızın konuşmalarından, inançlarından çok duygulandım. Hemen Hemen bu tür durumlarla karşılaştım ama futbolcularım birşeylerin farkına çabuk farkına vardılar. Bu işin gerçekten birlik, beraberlik, istekle olacağını bir kez daha ortaya koydular. Onun için ben diyorum ki ligde biz sonuna kadar var olacağız, savaşacağız” dedi.

“YILMAK YOK”

Yine üst sırayı istediklerini dile getiren İncedal, “Yine orada olmak istiyoruz. Bunu yapacak güç ve kalite var. Hepsi bizim için bir değer. Herkese çok güveniyoruz. 12. Güç olan bizlere sevgisini veren taraftarlarımıza da seviyoruz, güveniyoruz. Başarı için çıktığımız sevdalı yolda, onların başarılı performanslarıyla bizim takımın başarılı performanslarıyla birleştiği zaman güç oluşturacaktır. Bizi yine varız. Yukarılar için, varız sonuna kadar mücadele edeceğiz. Yılmak yok” şeklinde konuştu.

“KENETLENİRSEK, AYAĞA KALKARIZ”

'Bütün sıkıntılara rağmen, bu takım mücadele etti ve 30 puan topladı' diyen Kaptan Zafer Özden, “Helal Olsun dedirtecek mücadeleler vereceğiz. Bunun bilincinde hareket edeceğiz. İnşallah Allah çıktığımız bu yolda bizi mahcup etmez. Bu zor günlerde kenetlenirsek, ayağa kalkarız" ifadelerini kullandı.

SON DÜDÜĞE KADAR DESTEK İSTEDİ

Taraftarın 34 haftalık lig maratonunda son ana kadar destek vermesini isteyen Basın Sözcüsü Erkan Abbasoğlu da; "Benim söyleyeceğim tek şey son düdük zili çalana kadar taraftar kesinlikle desteğini bizden esirgemesin. Düdük çaldıktan sonra istedikleri ne varsa söylesinler. Başımızın üstlerinde yerleri var. Ama son düdük çalana kadar sahada mücadele eden takımlarının da, yanlarında arkalarında durmalarını istiyorum” şeklinde konuştu.