Söke’nin önemli caddelerinden biri olan Hilmi Meydan Caddesi’nde Büyükşehir ekipleri vatandaşların talebi doğrultusunda parke kaplama ve kaldırım çalışması başlattı. Caddenin kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağını belirten Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, “Söke’mizde güzel bir projeye daha başlıyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımız sürecek. Şartların oluşmasını bekledik hem zemin şartları hem hava şartları. Biz asla verdiğimiz sözleri unutmayız” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZIN TALEBİ BİZİM İÇİN ÖN PLANDADIR”


Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli; “Öncelikle Hilmi Meydan Caddesi yolumuz hayırlı olsun. Sayın başkanımız yapmış olduğumuz toplantılarda söz vermişti. Çalışmalarımız başladı. Vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde parke kaplama talebinde bulunuldu bizde yaklaşık 6 bin metrekare parke çalışması olacak aynı zamanda kaldırım çalışması olacak. Fakat sağ taraftaki bölümde sitelerin istinat duvarları olduğu için kaldırım çalışması şeklinde değil bordür çalışması şeklinde planlıyoruz” diye konuştu.

“SÖKE’MİZE VE MAHALLEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”


Bugüne kadar şartların oluşmasını beklediklerini belirten Akkentli, “Hem zemin şartlarının hem de hava şartlarının oluşmasını bekledik. Biz asla verdiğimiz sözleri unutmayız. Mutlaka zamanı gelince gerekeni yaparız yerine getiririz. Bu konuda halkımız bizden şüphe etmesin. Zemin güçlendirme yapmıştık hava şartlarından bugüne kadar kaldı. Asla unutmayız, asla yarım bırakmayız” dedi.