Karacasuspor sahasında oynadığı son lig karşılaşmasının devre arasında geçmiş yıllarda yeşil beyazlı formayı giymiş olan futbolcuların ailelerine ve bu yıl önemli destek veren sponsorlara birer plaket verdi. Görevlerini sürdürürken yakalandıkları amansız hastalıklar sebebiyle 42 yaşında hayatını kaybeden Milli Eğitim Müfettişi Ergun Aytaç ve 35 yaşında hayatını kaybeden sınıf öğretmeni Tuncay Yılmaz, formasını terlettikleri Karacasuspor tarafından unutulmadı.

AYNI FORMA NUMARALARINI GİYMİŞLERDİ


Düzenlenen törende Ergun Aytaç’ın eşi Ümmühan Aytaç ve Tuncay Yılmaz’ın eşi Berrin Yılmaz’a eşlerinin kulübe yapmış oldukları hizmetlerden dolayı birer plaket verildi. Plaketleri kulüp adına takdim eden Belediye Başkanı Zeki İnal, "Ergün Aytaç ve Tuncay Yılmaz’ın yaptığı hizmetleri asla unutmayacağız” dedi. Berrin Yılmaz ise Tuncay Yılmaz ve Ergün Aytaç’ın farklı dönemlerde aynı forma numarasıyla görev yaptıklarını hatırlattı.

SPONSORLARA TEŞEKKÜR


Törende ayrıca bu yıl Karacasuspor önemli maddi destek veren Lezzeti Ala işletme sahibi Osman Fazıl Kaya ve Esençay Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Levent Altınöz'e birer plaket verilip desteklerinden dolayı teşekkür edildi. İzmir'de işletmecilik yapsa da ilçesini unutmayan Osman Fazıl Kaya, "Çocukluğumuz burada geçti. İş yaşamımızı İzmir'de sürdürsek de doğduğumuz topraklarını unutmadık" dedi.