Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcıları Rıza Uyar ile Ahmet Şenel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız ve Kazım Günaydın, Meclis Üyeleri Ali Çevik ve Cihan Can’dan oluşan heyet, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin ile İl Başkanları Ali Çankır ve Cemal Sarı da yer aldı.

ÇERÇİOĞLU’NA İNCİR İKRAMI

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Ticaret Borsası tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunarak, 23-26 Ocak 2020 tarihleri arasında Efeler Pamuk Tarım Satış Kooperatifi depolarında gerçekleştirilecek olan 8. Uluslararası Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarına davet etti. Aydın Ticaret Borsası heyeti tarafından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Aydın inciri takdim edildi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu Aydın Ticaret Borsası heyetine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 8. Uluslararası Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret etmekten memnun olacağını ifade etti.