İncirliova'ya gelen TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, kendisini karşılayan partisinin İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve yönetimi ile birlikte Erbeyli Mahallesi Kavşağı ve sanayi sitesi girişine yerleştirilen trafik lambaları ile ilgili incelemelerde bulundu.

"CAN GÜVENLİĞİ AÇISINDAN PROBLEMDİ"

Açıklama yapan Milletvekili Savaş, kendisine gelen trafik lambası talebini yerine getirdiğini belirterek, "Hem sanayi sitesinde, hem de Erbeyli'de trafik lambasının olmamasından dolayı can güvenliği ve trafik açısından problem yaşanıyordu. Vatandaşımız trafik lambası talebini, ilçe başkanımız ve belediye başkanımız ile bize iletti. Taleple ilgili biz de Karayolları Bölge Müdürlüğü ile görüştük. Lambalar iki yere de konuldu. Abonelik işlemleri tamamlandığında lambalar faaliyete geçecek" dedi.

"ALT GEÇİTTE HER ŞEY TAMAM"

Aydın-İzmir Karayolu Şehit Asteğmen Süleyman Çamlıca Bulvarı üzerinde yapılacak alt geçit ile Hürriyet Mahallesi ile İstiklal Mahallesi arasında ulaşımın sağlanacağını dile getiren Savaş, "Ana yola çıkmadan vatandaşlarımız, sanayiden karşı tarafa geçecek. Alt geçitte her şey tamam. Ödenek konusunu hallettiğimizde alt geçidin yapımına başlanacak" ifadelerini kullandı.

SICAK ASFALT DÖKÜLECEK

Aydın'ın girişinden Selçuk'a kadar olan yola Nisan ayından itibaren sıcak asfalt dökülmeye başlanacağını kaydeden Savaş, sanayi esnafının mobese kamera sistemi talebi olduğunu da hatırlattı. Savaş, "Mobese sistemi ile ilgili, sayın valimizle konuştuk. Sanayi esnafı, talep dilekçesini kaymakamlığa, kaymakamlık da valiliğe ulaştıracak. İnşallah o talebi de yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.

LOKMA HAYRINA KATILDI

Trafik lambaları ile ilgili yaptığı incelemenin ardından, ziyaret ettiği sanayi esnafına hayırlı işler dileyen Milletvekili Savaş, merhum Hikmet Salcan için yapılan lokma hayrına da katıldı. Hayra İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, MHP İncirliova İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu ve meclis üyeleri de katıldı.