Günlük ihtiyaçları ve dernek çalışmaları sebebiyle öğlen saatlerinde evinden çıkarken kendisini yataktan alıp tekerlekli sandalyeye oturtacak ve eve döndüğünde sandalyeden yatağa yatıracak birini bulamadığı için bu işlerini görmekte zorlanan Şahna, “Günlük en fazla 5 dakika çalışıp ayda 400 lira kazanacak iş için bir çalışan bulamadım. İnsanlar ‘İşsizim’ diye kahvelerde oturuyor ama ben ve benim gibiler bu konularda çalışan bulamıyoruz” ifadeleriyle sorununu dile getirmişti.
Sosyal konulara duyarlı olması ile tanınan Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal bir belediye personelini engellilere bu konuda yardımcı olmaları için görevlendirdi.

ZEKİ BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

2009’dan beri sürekli başvurularla bu konuyu gündeme taşıdıklarını ifade eden Şahna, “Zeki Başkanımız bu soruna çözüm getirdi. Parayla da olsa bulamamıştık. Belediye görevlileri bu işi yerine getirecek. Başkanımızın görevlendirdi personel bu konuda bana yardımcı olmaya başladı. Bütün engelliler için geçerli bir sorun bu. Yarım saat önceden haber veriyoruz gelip yardımcı oluyorlar. Daha önce çeşitli kurumlara yazmıştık sonuç alamamıştık. Bir türlü çözememiştik. Ama bu duyarlı davranış bize büyük kolaylık sağladı. Zeki Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

ENGELLİLER MASASI VE ARAÇ TALEBİ

Bu uygulamanın engelli ve yaşlılara verilmiş en büyük hediye olduğunu dile getiren Dernek Başkanı Hüseyin Dilmen ise, “Karacasu Belediye Başkanımız Zeki İnal’a teşekkür ediyoruz. Bunun yanında engelliler masası kurulması ve engellilerin hizmetine sunulacak araç talebimiz yineliyoruz” ifadelerini kullandı.