Son dört yılda üç kere şampiyon olan Nazilli Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Nazilli’nin gururu oldu. Aydın’ı ve Nazilli’yi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanan sporcu öğrenciler, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret ederek şampiyonluk seviçlerini paylaştılar. Kupa ve madalyaları ile birlikte Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret eden Şampiyon takım kazandıkları başarıyı, halen tedavisi devam eden Nazilli Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mücahit Doğan’a hediye ettiklerini ifade ettiler.

GURUR DUYUYORUM

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, genç sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederken, böyle bir başarıyı hocalarına hediye etmelerinden ötürü, kendileriyle gurur duyduğunu vurguladı. Nazilli Belediyesi olarak, Spor Müdürlüğü’nün önümüzdeki günlerde faliyete geçeceğini belirten Başkan Özcan; “Nazilli’mizde iyi işlerin ödüllendirildiğini, çalışanın başarıya ulaştığını, hedefine vardığını, daha ileri gidebileceğini de göstermemiz lazım. Önünüzdeki bütün engelleri kaldırmak bizim boynumuzun borcu olsun. Biz başarılı olan, yolu iyiye, doğruya giden Nazilli Gençliği’nin her daim yanındayız” dedi.

İNANCIM SONSUZ

Nazilli’nin çok yetenekli gençlere sahip olduğuna da vurgu yapan Başkan Özcan Nazilli Belediyespor’un da kapsamlı bir planlamayla futbolcu fabrikasına dönüşebileceğini söyledi. İleriki yıllarda altyapıdan yetişen genç sporcular ile takımın büyük bir kısmının kadrosunun tamamlanabileceğini belirten Özcan; “ Genç arkadaşlarımızın Nazilli Belediyespor’a ve daha da ilerisinde, Türk Futboluna katkı sunabileceklerine inancım sonsuz” ifadelerini kullandı.