Finalde İncirlova Spor Lisesi futbol takımını yenerek ikinci defa il şampiyonu olma başarısını gösteren Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol Takımı, geçirdiği hastalıktan dolayı bir süredir evinde tedavi gören beden eğitimi öğretmenleri Mücahit Doğan’ı ziyaret etti. Duygu dolu ziyarette Okul Müdürü Hayrettin Öğünç, Müdür Yardımcısı Mesut Selek ve beden eğitimi öğretmenleri Süleyman Kabasakal, Murat Akkaş, Abdullah Karabağlı, Nihat Balkır ve şampiyon futbolcular hazır bulundu.

“HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Başarı kupasını futbolcuların Mücahit hocaya hediye ettiklerini ifade eden Okul Müdürü Hayrettin Öğünç, “Bu aldığımız kupayı futbolcularımız Mücahit öğretmenleri için aldıklarını söylediler. Ziyaret ederek de başarıyı öğretmenleriyle paylaşmak istediler. Mücahit bey bu şampiyonlukta bize eşlik edemedi ama biz bugün kendisini ziyaret ettik. Önceki ziyaretlerden daha iyi gördüm. Her zaman yanındayız. İnşallah en kısa zamanda aramıza döner” dedi.

“TEK ÇARE KÖK HÜCRE TEDAVİSİ”

Ziyaret için okul yönetimine, öğretmenlerine ve futbolculara teşekkür eden Mücahit Öğretmenin eşi Burcu Doğan, “Mücahit’te bu başarıyı gördü, mutlu oldu. Duygulu anlar yaşattınız bana. İnşallah güzel günlerde tekrar birlikte oluruz. Şu anda sağlık durumu stabil ilerliyor. Doktorların dediğine sadece 1 yol kalmış. Kök hücre tedavisi. Bunun içinde bir kampanya başlatılacak. Şu anda Valiliğin önünde onaylandıktan sonra en kısa zamanda tedaviye başlayacağız” şeklinde konuştu.
Bütün maçlara Mücahit öğretmenleri için çıktıklarını ve zaferi kazandıklarını dile getiren futbolculardan Musa Fırtına, bu şampiyonluğu Mücahit hoca için aldıklarını söyledi.

“TEDAVİ İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATACAĞIZ”

Mücahit öğretmen için için sonuna kadar mücadele edeceklerini kaydeden beden eğitimi öğretmeni Süleyman Kabasakal, “Mücahit Doğan öğretmenimiz için son ümit olan tedavi kök hücre tedavisi. Tedaviyi gerçekleştirecek olan hastane Mücahit’i kabul etti, ama tedavinin 300 ila 400 bin lira arasında bir maliyeti olacak. Bu maliyeti karşılayabilmek için bir yardım kampanyası başlatacağız. Kampanya ile ilgili valiliğe yazılarımızı gönderdik ve onay bekliyoruz. Biz bu mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz. Mücahit Hoca’nın tekrar aramıza dönmesi için kurumlardan ve kişilerden destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.