İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sınırteke İlkokulu ve Ortaokulu'nda karne dağıtım töreni düzenledi. Okul idarecisi ve öğretmenlerinin hazır bulunduğu törene İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya da katıldı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, Sınırteke İlkokulu ve Ortaokulu'nun İncirliova'nın göz bebeği olduğunu belirterek, "Son iki yılda gerçekten Sınırteke okulumuz, İncirliova'mızın birincisi. LGS sınavında Sınırteke zirvede. Bu başarı takdire şayan" diye konuştu. Çalışkan, ilçede yaklaşık 7 bin 500 öğrencinin yarıyıl tatiline çıktığını ifade etti.

Öğrencilere karnelerini ve hediyeler veren Belediye Başkanı Kaya da, "Sınırteke başta olmak üzere ilçemizdeki tüm çocuklarımız, başarıları ile bizleri her zaman gururlandırıyor. İncirliova Belediyesi olarak eğitim öğretimin sıkıntısız bir şekilde devam etmesi için tüm imkanlarımızla destek veriyoruz. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz" dedi. Törenin sonunda Çalışkan ve okul yönetimi, Başkan Kaya'ya çiçek takdim etti.