Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği komedi filmi 'Baba Parası'nın Aydın'da gösterimi, ünlü oyuncular Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in katılımı ile Efeler'deki Forum Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Film gösterimi öncesi Kural ve Cemcir, Zeytin Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu. Yoğun ilgiyle karşılaşan oyuncular, hayranları ile yakından ilgilendi. Kendileri ile fotoğraf çekilmek isteyenleri de kırmayan oyuncular, daha sonra sinemada vatandaşlarla birlikte filmi izledi.

"NAZİLLİLİYİM"


Aydın'ın dünyaca ünlü inciri ile kameralar karşısına geçen oyunculardan Ahmet Kural, Nazillili olduğunu söyledi. Aydın'ın kendisindeki yerinin ayrı olduğunu belirten Murat Cemcir de, Aydınspor'un Fenerbahçe'yi yendiği maçı, Aydın'da izlediğini ifade etti. 'Baba Parası' filminin vizyona girdiği 1 Ocak'tan itibaren vatandaşların sinema salonlarını doldurmaya başladıklarını kaydeden Cemcir, kendileri için esas kitlenin üniversite öğrencileri olduğunu, bundan dolayı üniversitelerin yarıyıl tatiline girmesini beklediklerini söyledi. 'Kardeş Payı' ve 'İşler Güçler' dizileri ile çok ciddi hayran kitlesine sahip olduklarını anlatan Cemcir, "Uzun zamandır dizi yapmadığımız için emin değildim. ‘Bizi acaba unutmuşlar mıdır?’ diyordum. Öğrencilerin ilgisini görünce 'yok' dedim. Film gayet güzel gidiyor, çok şükür" şeklinde konuştu.

AYDIN'DA FİLM ÇEKİMİ


Yönetmen Selçuk Aydemir'in filmlerinde ucu hep açık bıraktığını belirten Kural, seyirciden talep gelmesi halinde filmin ikincisini de çekebileceklerini ifade etti. "Belki Düğün Dernek’ üç olur" diyen Kural, "Bu filmin ben mesela, Aydın'da çekilmesini isterim. Sivas, Aydın şeklinde. Hakikaten çok güzel olur" dedi.