Didim Ticaret Odasının 2020 yılının ilk olağan meclis toplantısı yapıldı. Oda Meclis başkanı Mete Telyakar başkanlığındaki toplantıya oda yönetim kurulu başkanı Hilmi Erbaş ve meclis üyeleri de katıldı. Toplantıda odanın 2019 yılı Aralık ayı hesap raporları ile yönetim kurulu raporları görüşülerek karara bağlandı. İstanbul’da yapılacak Emıtt fuarında odayı turizm grubundan Serdar Ece ve Deniz Aktaş’ın temsil etmesine karar verildi.
Toplantıda 2019 yılı gelir ve giderleri hakkında bilgiler verildi. 2019 yılı odanın gelirinin Bir Milyon 424 bin TL olduğunu Bir Milyon 333 bin TL’de gider olduğunu açıklayan Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş kasalarında 560 bin TL para olduğunu ifade etti.
Toplantıda yönetim kurulunca meclise sevk edilen Didim’de kurulma çalışmaları devam eden Balıkçılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için talep gelmesi durumunda müteşebbis heyetin katılım yapılmaması konusu ele alındı. Oda Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, odanın duruşunda bir değişikliğin olmadığını ifade etti. Konuyla ilgili şu ana kadar bir talep gelmediğini ve gelmesi durumunda ise bir karar alınacağını kaydeden Erbaş takdirin mecliste olduğunu belirtti.
Didim’de kurulma çalışmaları devam eden Balıkçılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için talep gelmesi durumunda müteşebbis heyete katılım yapılmaması oy birliğiyle kabul edildi.