Nazilli Belediye Sineması’nda Nazilli kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin öncülüğünde özel öğrencilere sinema keyfi yaşattı. Etkinliğe Nazilli Belediye Başkan Vekili Gönül Öztürk, Nazilli Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Aysun Bademli Akçil, devlet ve özel rehabilitasyon okullarında eğitim gören çok sayıda özel çocuklar, öğretmenleriyle birlikte film izlediler. Nazilli Belediyesi Sineması 11:00 seansında gelen özel öğrenciler son günlerin en popüler çocuk filmi ‘Hayaller Ülkesi Gamonya’yı izledi. Özel öğrenciler içinde ilk defa sinemaya film seyretmeye gelen öğrencilerde bulunurken, heyecanlı gözlerle filmin başlamasını bekledi.

“ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”


Çocuklarımızı mutlu edebilirsek ne mutlu bize diyen Nazilli Belediye Başkan vekili Gönül Öztürk, “Engelli çocuklarımız için sinema etkinliği yaptık. Nazilli Kent Konseyi Engelliler Meclisiyle ortaklaşa yaptığımız etkinlikte Hayaller Ülkesi Gamolya filmine çocuklarımızla birlikte izleyeceğiz. Çocuklarımızı mutlu edebilirsek ne mutlu bize. Çocuklarımızı çok seviyoruz. Özel çocuklarımız için etkinliklerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

AKÇİL, NAZİLLİ BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİ


Özel Çocuklarımız toplumun içinde olmalı diyen Nazilli Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Aysun Bademli Akçil, “Belediyemize bu etkinliğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Özel çocuklarımızın özel günde bizlere böyle bir etkinlik düzenlediler. İlk defa sinemaya gelen çocuklarımız var. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı toplumdan soyutlamadan, toplumun içinde tutmak çok önemli. Etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan Nazilli Belediye Başkan Vekili Gönül Öztürk’e teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.