Karacasu merkeze 17 kilometre uzaklıktaki Palamutçuk Mahallesinde birleştirilmiş sınıfta eğitim alan 4. Sınıf öğrencisi Mehmet Yiğit Yıldırım Kaymakam Ahmet Soley’e yılbaşı kutlama kartı gönderdi. Yıldırım’ın duygu dolu kutlaması karşısında çok mutlu olan Kaymakam Soley, karta cevap yazıp Yıldırım’ın okuduğu okulu ziyaret etti.
4 ayrı sınıfın birleştirilmiş sınıfta eğitim aldığı 10 öğrencili Palamutçuk İlkokulunda okuyan Mehmet Yiğit Yıldırım, Kaymakam Ahmet Soley’e yeni yılını en iyi dua ve dileklerle kutladığı bir kart yazıp posta yoluyla gönderdi. Kartı aldığında çok mutlu olan Kaymakam Soley de “Sevgili Mehmet bugün postadan çıkan kart beni oldukça duygulandırıp derinden etkiledi. Nazik duan ve dileklerin için teşekkür edip yeni yılın sizlere, ulusumuza ve ülkemize sağlık, mutluluk, başarı ve huzur getirmesi dileklerimle kutlar, gözlerinden öperim” ifadelerinin yer aldığı bir cevap mektubu ulaştırdı. Mektubun minik Yıldırım’a ulaşmasının ardından Kaymakam Soley de hediyeler ve pastayla birlikte Yıldırım’ın okuduğu okulu ziyaret etti. Çocukların Kaymakam Soley’in sürprizi karşındaki mutlulukları gözlerinden okundu. Yıldırım ve diğer öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Soley, okul öğretmeni Sevim Cengiz’e de bir hediye takdim etti.

“ALDIĞIM KART BENİ DUYGULANDIRDI”

Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, Karacasu SYDV Müdürü Mustafa Geçmez, Mahalle Muhtarı Ali Yeligen de yer aldı. Kaymakam Ahmet Soley, “Mehmet bana bir kart attı. Gerçekten duygulandırdı. Onlarca öğrencimiz arasından bir tek Mehmet’ten kart aldım. Bu ziyaretimin sebebi de bu" dedi. Çocuklara hitap eden Soley, "Sizlerden beklentimiz Çilem Ablanız gibi başarılı olmanız. Onun gibi derslere çalışmanız. Hepiniz bunu yapacak güçtesiniz. Kendinize güvenin" dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, “Sayın Kaymakamım Mehmet’in bu düşüncesine karşı sizin ince düşünceniz için sizlere teşekkür ediyorum. Yoğun mesainiz arasında zaman ayırıp buraya kadar geldiniz. Çok sağ olun. 2020’de öğrencilerimizin derslerine daha fazla çalışacağına inanıyorum. Tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Soley, çocuklarla hep birlikte pasta kesip ardından okuldan ayrıldı.