Karpuzlu’da Anadolu Lisesi, eğitim başarılarının yanı sıra sportif başarıyla da dikkat çekiyor. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Aydın Okullar Arası Voleybol Şampiyonası’na katılan Karpuzlu Anadolu Lisesi Voleybol Erkek Takımı, turnuvaya adeta damga vurdu. Karpuzlu’da kapalı spor salonu olmamasına rağmen beton zeminde çalışarak turnuvaya hazırlanan Karpuzlu Anadolu Lisesi Voleybol Erkek Takımı’nın rakiplerini tek tek eledi ve çeyrek finalde Süleyman Demirel Anadolu Lisesi eşleşti.

HEDEF ŞAMPİYONLUK


Efeler’de oynanan karşılaşmayı Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Ağırol, Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Kale, Karpuzlu Anadolu Lisesi Müdürü İlker Akçay, öğretmen ve öğrenciler izledi.
Maça iyi başlayan Karpuzlu Anadolu Lisesi Voleybol Erkek Takımı ilk seti26-24’lük skorla kazandı. İkinci sette güzel oyununu sürdüren Karpuzlu Anadolu Lisesi Voleybol Erkek Takımı bu seti de 25-18’lik skorla önde tamamladı. Son sette de etkili bir oyun ortaya koyan Karpuzlu Anadolu Lisesi Voleybol Erkek Takımı, seti 25-19 maçı da 3-0’lık skorla kazandı. Bu galibiyetle yarı finale yükselen Karpuzlu Anadolu Lisesi Voleybol Erkek Takımı, maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Okul olarak yarı finale çıkarak önemli bir başarıya imza attıklarını belirten Okul Müdürü Akçay, “Okulumuzda 51 erkek öğrenci var. Bu öğrencilerimizden oluşturduğumuz 9 kişilik kadro, turnuvada başarılı bir performans ortaya koyuyor. Öğretmenlerimiz Sezgin Bunaldı ve Ramazan Palamutlu ile birlikte hazırladığımız takımımız, ilçemizin gururu oldu. Maçı izlemeye gelerek bize destek veren Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Ağırol, öğretmen ve öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İlk hedefimiz yarı finali geçmek. Bu hedefimize ulaşıp şampiyon olmak istiyoruz” dedi.
Okul Müdürü Akçay tarafından maçın ardından öğrenciler, yemekle ödüllendirildi.