Efeler ilçesindeki Hidayet Sayın Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal da katıldı. Genel Başkan Uysal’ın yanı sıra DP Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, Efeler Belediye eski Başkanı Mesut Özakcan, Söke Belediye eski Başkanı Süleyman Toyran ve çok sayıda partili katıldı.

“YENİDEN MİLLET DİYORUZ”


Merhum başbakan Menderes’i rahmet ve minnetle andıklarını belirten Uysal, “Ümitsizliği gerek yok. 74 yıl öncesinden ilham alan çılgın kadronun milleti için burada. Parti olarak hedefimiz yeniden büyük Türkiye ideali. Biz milletimizi biliyoruz. Demokrasinin millete güvenmek olduğunu, milletin değerlerine inanmak olduğunu, milletin potansiyelini ortaya çıkarabilmek adına irade koymak olduğunu biliyoruz. 'Yeniden millet' diyerek, yeniden milletin vicdan hizasında durarak insanımızın geleceğini aydınlatacak bir siyasi akılla buluşturabileceğimize inanıyoruz” dedi.
Programda Doğru Yol Partisi Eski Genel Genel Sekreteri ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serhan Yücel’in de partililere seslendi.