CHP İncirliova İlçe Örgütü'nde 20 Aralık'ta yapılan olağan kongrede mevcut Başkan Hasbi Akman liderliğindeki yönetim kurulu, göreve seçilmişti. Seçim Kurulu'ndan mazbatasını almasının ardından Başkan Akman, yönetim kurulu üyeleri ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Parti binasında yapılan toplantıda, görev dağılımı da yapıldı.

14 BAŞKAN YARDIMCISI


Akman başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 14 yönetim kurulu üyesinin tamamına, çeşitli alanlarda başkan yardımcılığı görevi verildi.

“GÖREVLERİNİ LAYIKIYLA YAPACAKLAR”


Toplantının ardından açıklamalarda bulunan CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman, yönetim olarak yaptıkları görev dağılımının partisine ve ilçesine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Akman, "Kongremizi sıkıntısız bir şekilde tamamladık. Güvenerek bizi göreve getiren tüm partililerimize çok teşekkür ediyoruz. Mazbatamızı aldık ve yeniden görevimize başladık. Yönetimimizde yer alan tüm arkadaşlarımıza başkan yardımcılığı görevini verdik. İnanıyorum ki görevlerini layıkıyla yapacaklar. Amacımız zaten birlik ve beraberlik içerisinde partimizi ilçemizde hak ettiği yere getirmek" dedi.