Nazilli’ye bağlı merkez mahallelerden Şirinevler Mahallesi’nde ikamet eden ve geçtiğimiz gün öğle saatlerinde evinden çıkarak Ordu Caddesi’ne kadar yürüyen Alzheimer hastası 89 yaşındaki Mustafa Kocaeymiroğlu, soğuk havanın da etkisiyle yorgun düşerek çarşı esnaflarından yardım istedi. Esnaf Mustafa Ertekin, yaşlı adamın kaybolduğunu anlayınca durumu Nazilli Belediyesi’ne bildirdi. Evini hatırlayamayan yaşlı şahıs bulundu ihbarı üzerine Nazilli Belediyesi Evde Bakım Birimi ekipleri ise verilen adrese giderek yolunu kaybeden 89 yaşındaki Alzheimer hastası Mustafa Kocaeymiroğlu'na ulaştı.

EKİPLER, MUSTAFA AMCAYI TANIDI


Evde Bakım Birimi tarafından düzenli olarak kişisel bakımlarının yapıldığı öğrenilen ve bu sayede kolayca kimliği tespit edilen Mustafa Kocaeymiroğlu, sağ salim evine teslim edildi. Konuyla ilgili bilgilendirilen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, duyarlı davranışından dolayı Mustafa Ertekin'e teşekkür etti.

ÖZCAN, EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ


Yaşlı ve engelli vatandaşlar konusunda büyük bir hassasiyetle çalıştıklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Evde Bakım Birimimiz yardıma muhtaç, kimsesiz, yaşlı, maddi imkanı olmayan ve engelli vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecek. Nazilli Belediyesi olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız” dedi. Başkan Özcan, evde bakım birimine de ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.