9 takımın yer aldığı grupta, çıktığı 8 maçta 5 galibiyet ve 3 de mağlubiyet elde eden İncirliova Belediyespor, topladığı 15 puanla sezonun ilk yarısını üçüncü sırada tamamladı. Lider Didimspor'un 7 puan gerisinde yer alan İncirliova Belediyespor, oyuncularından Hasan Gündem, Murat Yavuz, Hasan Şenol, Nuri Kağan Şentürk, Barış Gezen, Salih Çelik, Mertcan Erkun ve Cenk Okucular ile yollarını ayırdı.

ALTYAPIDAN A TAKIMA 5 OYUNCU


Antrenör Adalet Duman, takımdan ayrılan oyunculara bugüne kadar İncirliova Belediyespor Kulübü’ne verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti, kendilerine yeni takımlarında da başarılar diledi. Takıma 8-9 oyuncu takviye yapacaklarını dile getiren Duman, "Şu anda 4 oyuncu kesin alacağız. 4-5 oyuncu da altyapıdan takımımıza çıkaracağız" dedi.


HEDEF BELLİ


Sezonun ilk yarısında takım olarak çıktıkları her maçta ellerinden geleni yaptıklarını belirten Duman, "Güzel işler yapmaya çalıştık. Son maçta haybeye üç puan kaybettik. Bundan dolayı çok üzgünüz. Toplam 15 puanımız var. Takımımız, sezonun ikinci yarısında da elinden geleni yapacak. Amacımız ulaşabildiğimiz en üst noktada sezonu tamamlamak" diye konuştu.

"ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR"


İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya, Belediyespor Kulübü Başkanı Akın Kıvrak ve yönetimine kendilerine verdikleri destek için teşekkür eden Duman, "Belediyemize çok paralar harcatarak oyuncu almak istemiyoruz. Bizim önceliğimiz altyapı, yani kendi yeri oyuncularımız. Altyapı oyuncuları ile takımımızın iskeletini oluşturarak başarılı olmak istiyoruz. Bunun için de zamana ve sabra ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı. Duman'ın yardımcılığını ve U19 takımının antrenörlüğünü yapan Rahmi Öztunç da, altyapıdan A takıma daha fazla oyuncu kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.