Didimli öğrenciler Aydın İl genelinde düzenlenen ve çeşitli kategorilerde gerçekleştirilen yarışmalarda dereceler elde etti. Bu kapsamda Gençlik Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Satranç Turnuvası 15 yaş grubu kızlar kategorisinde Didim Anadolu Lisesi öğrencisi Nehir Özer İl birincisi oldu.

“SATRANÇTA DERECELER ELDE EDİLDİ”


İl düzeyinde gerçekleştirilen satranç turnuvasında Didim Barbaros Hayrettin paşa Anadolu lisesi 10. Sınıf öğrencisi Bekir Kaan Öztürk İl 3. olarak yarışmayı tamamladı. Akbük Cemal Ergenekon Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Yiğit Efe Yılmaz ise İl Yıldızlar Satranç Turnuvasında, İl 3.'sü olarak Didim’e madalya kazandıran bir başka isim oldu.

“İMAM HATİP OKULDA ÖDÜLLERLE DÖNDÜ”


Aydında düzenlenen mesleki yarışmalar kapsamından Kur'an-ı Kerim güzel okuma yarışmasında Didim İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Elif Karataş 3. olurken, Nazillide düzenlenen hafızlık yarışmasında ise Didim İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Samet Uprak 2.'lik ödülü kazandı. Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir ise çeşitli yarışmalarda Didim’i temsil eden ve başarılar elde eden tüm öğrencilere ve okul idarelerine teşekkür etti.