Karacasu’ya bağlı Palamutçuk Mahallesinde 26 Ocak 2019 tarihinde yaşanan aile faciasında evini ateşe vermesinin ardından intihar eden baba Ayvaz Özkan ve evde yanarak can veren 10 yaşındaki Gökhan’ın ardından Haziran ayında da anne Urkiye Özkan da vefat etmişti. Ailenin son üyesi olan ve olayda yanmaktan son anda kurtulan 10 yaşındaki Fatih Özkan dedesinin evinde yaşama tutunmaya çalışıyor. 4. sınıfa giden ve başarılı bir öğrenci olan Fatih Özkan’ı yeni yıla girmeye dakikalar kala Kaymakam Ahmet Soley ziyaret ederek en anlamlı yılbaşı etkinliğini gerçekleştirdi. Geçen yıl ailesi ile girdiği yeni yılın ardından 26 gün sonra büyük bir facia ile karşı karşıya kalan Fatih’e bir nebze moral verebilmek için böyle bir ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Ahmet Soley, Fatih’e tuttuğu takım olan Galatasaray formasının yanı sıra oyuncaklar ile birlikte birçok hediye verip sevindirdi.

KARACASU'NUN YENİ ÇİLEM'İ OLACAK


Karacasu merkeze 17 kilometre uzaklıktaki evine giderek ziyaret ettiği Fatih’in geçen yıl Palamutçuk Mahallesinden Türkiye birincisi olan Çilem Özel gibi başarılı bir öğrenci olduğuna dikkat çeken Kaymakam Soley, “Karacasu’nun yeni Çilem’i olacak” dedi. Ziyarette Soley ile birlikte Emniyet Amir Vekili Davut Özkan, Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, Karacasu SYDV Müdürü Mustafa Geçmez, Palamutçuk Muhtarı Ali Yeligen de yer aldı. Karacasu Şehitleri Ortaokulu Müdürü Berrin Yılmaz da kendi ördüğü atkı ve bereyi Fatih’e hediye etti.

“ONUNLA, ONUN İÇİN YAŞIYORUM”


Fatih’i Darüşşafaka Eğitim Kurumlarına göndermek istediklerini ancak dedesinin razı gelmediğini ifade eden Ahmet Soley, “Fatih derslerinde başarılı. Her zaman destek olmayı sürdüreceğiz. Bugün buraya gelerek yanında olmak istedik. Geçtiğimiz günlerde de SYDV Müdürümüz ve beraberindekiler ailemizi ziyaret edip bir istekleri olup olmadığını sormuştu. Biz de bugün burada olmak istedik” dedi. Bir süre önce akciğer rahatsızlığı yaşayan Dede Ziya Özkan, “Ben ayrılamam, beni ayakta tutan torunum, Fatih. Ben onunla onun için yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

MESAİ YAPAN PERSONEL UNUTULMADI


Kaymakam Ahmet Soley ayrıca Küçükdağlı Mahallesinde Engellileri Topluma kazandırma projesinde 44 bin lira hibe almaya hak kazanan Sevim Karakaya’yı da evinde ziyaret edip yeni yılını kutladı. Küçükdağlı Mahallesi Muhtarı Muhammet Nasır’ın da yer aldığı ziyarette Karakaya, Soley’e projede verdiği destekler ve ziyaretinden dolayı teşekkür edip çiçek takdim etti. Soley, ayrıca Geyre Jandarma Karakolu, Karacasu Emniyeti, İlçe Hastanesi ve Karacasu İlçe Jandarma Karakoluna giderek yeni yıla mesai yaparak giren personelin yeni yıllarını kutladı. Yeni yıla herhangi bir olumsuzluk yaşamadan girdiklerini ifade eden Soley, yeni yılı da huzur içinde geçirmeyi dilediklerini ifade etti.