31 Mart'ta Koçarlı Belediye Başkanlığı'na seçilen AK Parti'li Nedim Kaplan, 9 aylık görev süresi içerisinde belediyeye 5 kamyon, 4 otomobil, 1 yarım otobüs, 1 çöp arabası ve 1 doblo araç kazandırdı. Kaplan, yaklaşık 1 milyon lira değerindeki 12 aracı halka tanıtmak için Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenledi. AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, MHP Koçarlı İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş, Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Şahin, Muhtarlar Derneği Başkanı Hanife Kırkuşu, meclis üyeleri ve vatandaşların katıldığı törende konuşan Kaplan, araçların Koçarlı’ya hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

TEŞEKKÜR ETTİ


AK Parti Aydın milletvekillerine araçların alınmasında kendisine verdikleri destek için teşekkür eden Kaplan, araçlar ile ilgili yapılan eleştirilere de cevap verdi. Kaplan, "Aldığımız araçların plakalarının yarısı siyahmış, yarısı beyazmış. Bırak teferruatı. Bunlar Koçarlı'nın. Üzerinde ne yazıyor? Koçarlı Belediyesi" dedi.

YENİ ARAÇLAR GELECEK


Belediyenin araç filosuna 4 yeni araç daha kazandıracaklarını açıklayan Kaplan, "Belediyemize, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan iki adet şartsız bağış makbuzu geldi. Bunlardan birisi orta boy çöp kamyonu parası, diğeri ise modern çöp konteynırları parası. Bunlar, gelince parasını ödeyeceğiz. Orman Genel Müdürlüğü'nden Ocak ayında 4×4 arazöz gelecek. Sıfır bir kepçe de gene Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan. Bunun da Şubat ayına yetişmesini bekliyoruz. Kulüplerimizin, vatandaşlarımızın kullanması için 16-17 kişilik bir araca ihtiyacımız var. Bunun satın alınması için gerekli talimatı verdim" dedi.

ÖĞRENCİ YURDU


İlçeye kalıcı yatırımlar kazandırmak istediğinin altını çizen Kaplan, bir de öğrenci yurdu müjdesi verdi. Yurdun proje görsellerini gösteren Kaplan, "Bin 16 kişilik öğrenci yurdu projesi, 2020 yılı hediyemiz olsun. Taslak proje çıktı. Mimari proje incelemede. Bu proje halkımıza, esnafımıza, minibüsçü kardeşlerimize hayırlı olsun. İnşallah 2020 yılı içerisinde projenin temelini atmak bize nasip olur" diye konuştu.
Kaplan’ın konuşmasını tamamlamasının ardından araçların kazasız belasız kullanılması için dua edildi, kurban kesildi.