Aydın Büyükşehir Belediyesi, yeni yıl dolayısıyla Gökçe konseri düzenledi. Efeler'deki Atatürk Kent Meydanı'nda yapılan ve yapay kar yağışı ile ışık, lazer, ateş, su ve havai fişek gösterilerinin de gerçekleştirildiği konser ilgi gördü. Binlerce vatandaşın katıldığı konserde, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş da yer aldı.

"MUTLU YILLAR"


Yeni yılı; ünlü sanatçı Gökçe ve vatandaşlarla birlikte ondan geriye sayarak karşılayan Başkan Çerçioğlu, 2020'nin ülkeye barış ve huzur getirmesini diledi. Vatandaşların yeni yılını kutlayan Özlem Çerçioğlu, "Bu gece, burada sizinle birlikte yeni bir yıla girmekten çok mutluyum. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Mutlu yıllar" dedi.

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ


Kara hasret kalan Aydınlılar, kar makinesinden çıkan yapay kar altında Gökçe'nin seslendirdiği şarkılarla dans ederek doyasıya eğlendi. Sevilen sanatçının sahne performansı beğeni toplarken, Aydınlılar da unutulmaz bir gece yaşadı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı gece, havai fişek gösterisi ile son buldu.