Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley ve Belediye Başkanı Zeki İnal, Atatürk İlkokuluna giderek anaokulu ve ilkokul öğrencilerine kitaplarını tek tek dağıttı. 7 sınıfta 105 öğrenci bir anlamda yeni yıl hediyesi olan kitapları merak ve ilgiyle incelerken kitap dağıtımı etkinliğinin ilçe genelindeki anaokulu ve ilkokulların tamamında yaklaşık bin 300 öğrenci ile süreceği ifade edildi. Kaymakam Ahmet Soley öğrencilere bol bol okumalarını tavsiye ederken onların yeni yılını da kutlamayı ihmal etmedi. Kitap dağıtım etkinliğinde Okul Müdürü Özkan Topan misafirleri karşılarken etkinlikte Kaymakam ve Belediye Başkanı ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, Cuma Mahallesi Muhtarı Yılmaz Donduran, Büyükdağlı Mahallesi Muhtarı Yusuf Ekiz, Yazır Mahallesi Muhtarı Kazım Uysal da yer aldı.

ÖĞRENCİLERİ ADINA SÖZ VERDİ

Aşkın Güneş kitap dağıtım etkinliği sırasında, “Dünyanın en güzel alışkanlıklarından biri olan kitap okuma alışkanlığının gelişmesi için verdiğiniz destekler için teşekkür ediyorum. Bize verdiğiniz bu desteğin gereğini yerine getirerek çocuklarımızın vatanımıza, milletimize, ülkemize yararlı bir insan olarak yetişmeleri için tüm ekip arkadaşlarımla beraber çalışacağıma öğrencilerim adına söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

“KİTAPLAR EN İYİ DOSTLARINIZ OLSUN”

Proje hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Zeki İnal, “Buradaki amacımız okuyan bir neslin yetişmesinde ön ayak olmak. Okuyan bir nesil oluşturmak, okumalarını daim kılmak için böyle bir proje hazırladık. Bunu da 2019 yılı sonu 2020 başında başlatmak istedik. Yılbaşı hediyesi gibi düşündük. İyi olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerimize hayırlı olsun. Eğitim alanında böyle projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Küçük yaşta okuma alışkanlığı kazansınlar ve bir daha vazgeçmesinler diye ana okul ve ilkokullarda uygulamayı düşündük. Karacasu’nun adını her alanda duyurmaya devam edeceğiz. Sporda, eğitimde, temizlikte ve her alanda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

"KİTAPLAR EN İYİ DOSTLARINIZ OLSUN"

İnal sözlerini, “Bütün Karacasu’yun, bütün ülkemizin yeni yılını kutluyorum. Bütün eksikliklerin, üzüntülerin geride kalmasını dileyerek 2020’nin Karacasu’yumuz için, Aydın’ınım için, ülkemiz için, dünya için ve büyük Türk milleti için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde sonlandırdı. Öte yandan kitapların üzerindeki, “Bilgiyi hiçbir zaman diplomayla kısıtlamayın. Eğer bilgimize yeni bilgiler ekleyemiyorsak, aslında bilgimizden azaltmış oluruz. Kitaplar en iyi dostlarınız olsun” şeklindeki anlamlı not dikkat çekti.