Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Hentbol Ege Grup Müsabakaları 27-29 Aralık 2019 tarihleri arasında Afyon ilinde gerçekleştirildi. ANALİG Hentbol Ege Bölge Grup Müsabakaları’na Aydın, Denizli, Muğla, Kütahya, Eskişehir, İzmir, Manisa, Uşak, Bilecik ve Afyon illerinin karma hentbol takımları katıldı.

AYDIN GRUP LİDERİ OLDU


Aydın’ı temsilen Erkek Takımı, mücadele ettiği C Grubu’nda Muğla’yı 13-12, Kütahya’yı 24-5’lik skorlarla mağlup ederek grup birinciliği ile adını çeyrek finale yazdırdı.
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Antrenörü Şerif Çakın, “ANALİG Hentbol Ege Grup Müsabakaları’na sıkı bir antrenman programıyla katıldık. Elde edilen erkekler grup birinciliği başarısı tesadüf değil. Çeyrek finallerin daha zorlu geçecek. Bu yüzden çok daha fazla çalışıp Aydın ilini Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol branşında şampiyon yapmak istiyoruz. Desteklerinden dolayı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.
Çeyrek final maçları, 28 Şubat-1 Mart 2020 tarihleri arasında Manisa’da oynanacak.