Nazillili iki yaşındaki doğuştan Tibial Hemimelia hastası Yusuf Kamil Göl’e müjdeli haber CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül'den geldi. Sinan ve Hatice Göl çiftinin doğuştan kaval kemiği eksikliği ile doğan iki yaşındaki oğulları Yusuf Kamil Göl’ün ameliyatı için Ses Gazete'nin yaptığı yardım eli bekliyor haberi aynı gün karşılığını buldu. Sağ ayağındaki rahatsızlıkla dünyaya gelen ve henüz 6 aylıkken ilk ameliyatını olan minik Yusuf, ikinci ameliyatı için gerekli olan yaklaşık 20 bin TL'lik ameliyat masrafı için uzanacak yardım elini bekliyordu. Ses Gazetesi'nin gündeme getirdiği küçük Yusuf Kamil'in yardım çağrısına umut olan Milletvekili Süleyman Bülbül, İstanbul Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Semih Baskan ile görüşerek çare oldu. Fakülte Dekanı'nın üniversite olarak ücretsiz ameliyatı karşılayacağını müjdeleyen Bülbül, ameliyatı yapacak olan doktor Cengiz Çabukoğlu'nun da her türlü desteğe hazır olduğunu ifade etti.

“BİZE UMUT VERDİ”

CHP'li Milletvekili Süleyman Bülbül'ün kendileriyle irtibata geçerek kendilerine umut olduğunu, bunun diğer umut bekleyenlere de ışık olmasını dileyen baba Sinan Göl, “Haberin ardından sayın Milletvekilimiz Süleyman Bülbül beni aradı. Kendisi ilk olarak Okan Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Semih Baskan’la görüştüğünü ve Yusuf hakkında bilgi verdiğini söyledi. Ameliyat ücreti konusunda bizim durumumuzu kendilerine anlatmış. Konuşma sonunda sağolsun Tıp Fakültesi Dekanı Semih Baskan, bütün masrafı fakülte olarak karşılayacaklarının sözünü vermiş. İlk olarak Milletvekili Süleyman Bülbül’e, Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Semih Baskan'a, doktorumuz Cengiz Çabukoğlu'na ve destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Artık Yusuf bu ameliyat sonunda daha da rahat yürüyebilecek. Özellikle haberimizi yapan Ses Gazetesi gözümüz kulağımız oldu. Gerçekten de bu ameliyatın altından kalkmam çok zor olacaktı. Bunun olması bize umut verdi, diğer umut bekleyen insanlarımıza da inşallah ışık verecektir” dedi.

“OKAN ÜNİVERSİTESİ’NE TEŞEKKÜRLER”

Okan Üniversitesi’nin ailenin ve çocuğun durumunu göz önüne alarak bu kararı aldıklarını ifade eden CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül de, “Hergün olduğu gibi bugün de Ses Gazetesi'ni okurken, Yusuf Kamil'in durumunu gördüm. Ardından ailenin evi ücretli öğretmenlik maaşıyla geçindirmeye çalışması ve ihtiyaç olan yardımın boyutunu gördüm. Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı sayın Prof.Dr. Semih Baskan’la görüştüm. Baskan, üniversite yönetimi ve ameliyatı yapacak Dr. Cengiz Çabukoğlu ile görüşerek, ameliyatı ücretsiz yapacaklarını ilettiler. Çocuğun ve ailesinin durumunu göz önüne alarak bu kararı almışlar. Bu konuda duyarlılık gösteren Okan Üniversitesine, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Semih Baskan’a, Uzman Doktor Cengiz Çabukoğlu’na ve bir çocuğumuzun geleceğini etkileyen bu duyarlı haberi yazan muhabir arkadaşımıza çok teşekkür ederim. Ailemize geçmiş olsun diyor, ameliyatlarının başarılı geçmesini temenni ediyorum. İnşallah Nazilli'ye ilk geldiğimde kendilerini ziyaret ederek Yusuf Kamil'le tanışmak istiyorum” ifadelerini kullandı.