Koçarlı Belediye Başkan Yardımcısı Yasemin Kanat'ın girişimleri sonucunda hayata geçen Koçarlı Kadın Günleri kapsamında ilk olarak Uzman Diyetisyen Neslihan Ertaş ve Aile Eğitim Uzmanı Esengül Bulut, "Sağlıklı Beslenme ve Diyet" ile "Aile İçi İletişim" konularında söyleşi gerçekleştirdi. Kadın Dinlenme Merkezi'nde düzenlenen söyleşiye Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve eşi Nazlı Kaplan, Belediye Başkan Yardımcısı Yasemin Kanat, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Uygun, Efeler Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Emine Ebru Bozçelik ve kadınlar katıldı.

TALEBE GÖRE HAREKET EDİLECEK

Söyleşinin açılışında konuşan Belediye Başkanı Kaplan, yeni yapacakları belediye hizmet binasının altında kadın ve gençlik merkezi açacaklarını söyledi. Belediye olarak kadınlara büyük önem verdiklerinin altını çizen Kaplan, "Kadınlarımız için ne yapsak az. Kadınlarımıza yönelik programlarımız sürekli olacak. Hangi konuda talep gelirse biz onu hayata geçirmek için çalışacağız" dedi.

EŞİT HİZMET VURGUSU

Göreve seçildikten sonra parti kimliğini bir tarafa bıraktığını belirten Kaplan, ilçesinde yaşayan herkese eşit şekilde hizmet etmenin gayreti içinde olduğunu ifade etti. Kaplan'ın konuşmasını tamamlamasının ardından uzmanlar, kendi konuları ile ilgili kadınları bilgilendirdi.