Denizli'de özel bir hastanede dünyaya gelen ve kuvözde tutulan dördüzlerin üçü kendilerini toparlayınca Aydın'ın Nazilli ilçesindeki evlerine getirildi. Solunum sıkıntısı yaşayan dördüzlerden Mert ise halen kuvözde tutuluyor. Dördüzlerden Elizan, Emir ve Tuğra'yı sağlıklı bir şekilde kucaklarını alan aile, Mert'in de aralarına katılacağı günü bekliyor.

SAVAŞ’TAN AİLEYE DESTEK

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, dördüz bebek mutluluğu yaşayan Korkut ailesini evlerinde ziyaret etti. Korkut ailesi, dördüzlerin mama ve bez ihtiyaçlarının karşılanması talebinde bulundu. Savaş, Nazillli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığıyla dördüzlerinin ihtiyaçlarının karşılanacağı müjdesini aileye verdi.

MAMA VE BEZ DESTEĞİ SÖZÜ ALDILAR

Milletvekili Mustafa Savaş’a teşekkür eden Koray Korkut, “Dördüzlerden üçünü kucağımıza aldık. Mert’in tedavisi devam ettiği için henüz kuvözden çıkmadı. O da kısa süre sonra aramıza katılacak. Dördüz sahibi olduğumuz için çok mutluyuz. Çok şükür dördüzlerimiz hayata tutundu. Bizi ziyaret ederek mama ve bez desteğinde bulunacağı sözünü veren Milletvekili Mustafa Savaş’a teşekkür ediyoruz” dedi.