İstihdam kursu, Korumar Hotel De Luxe'de, Aydın Çalışma ve İş Kurumu Kuşadası Hizmet Merkezi ile Adnan Menderes Üniversitesi Kuşadası Turizm Fakültesi işbirliğiyle mesleki eğitim ve beceri geliştirme işbirliği protokolü (MEGİP) kapsamında gerçekleştiriliyor.

Korumar Hotel De Luxe Genel Müdürü Tacettin Özden, istihdam yaratmak ve turizm sektöründe nitelikli personel sayısını arttırmak için eğitim çalışmalarına başladıklarını söyledi. Özden, “Turizmde nitelikli istihdam artışına katkı için her yıl eğitim çalışmaları yapıyoruz. Kamu ve özel sektör işbirliği ile 23 Aralık Pazartesi günü başlayan kursumuz yaklaşık 3 buçuk ay sürecek. Kamu ve özel sektör işbirliği ile ülke istihdamının arttırılmasına yönelik çalışmalarda kamu’nun vermiş olduğu destek için teşekkür etmeyi borç biliyoruz. Kursiyerlerimizin mesleki bilgi, mesleki yabancı dil ve kişisel gelişim konularında bilgi, deneyim ve niteliklerini arttırıcı çalışmalar yapılacak. Grubumuz olanaklarını istihdam arttırıcı bu tarz eğitim çalışmalarında kullanmaya, Kuşadası,bölge ve ülkemiz turizmine, istihdamına katkılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Tacettin Özcan, 2020 yılının ülkemize sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini, turizm paydaşlarına da hayırlı kazançlar diledi.