Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Efeler İlçe Örgütü'nde 14 Aralık'ta yapılan olağan kongrede mevcut Başkan Polat Bora Mersin liderliğindeki yönetim kurulu, göreve seçilmişti. Seçim Kurulu'ndan mazbatasını almasının ardından Başkan Mersin, yönetim kurulu üyeleri ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Parti binasında yapılan toplantıda, görev dağılımı da yapıldı.

ULUSOY BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Polat Bora Mersin başkanlığında gerçekleşen ilk toplantıda yapılan görev dağılımı sonucunda Hayri Ulusay Başkan Yardımcısı, Halil Gezer İlçe Sekreteri, Tülay Tetik Sayman, Dilek Aysın Eğitim Sekreteri, Serdar Soner Bilgin Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu, Nur Abay Bilişim Sorumlusu, Yeşim Hoşgör Tanıtım ve Medya Sorumlusu, Yusuf Metin Diler Doğa ve İnsan Hakları Sorumlusu, Barış Göğüşoğlu Seçim ve Hukuk İşleri Sorumlusu ve Levent Uygun Yerel Yönetimler ve Muhtarlar Sorumlusu oldu. Harun Solak Ar-Ge Bilim ve Sanat Politikaları Sorumlusu, Engin Kuluyever Esnaf ve Ticaret Politikaları Sorumlusu, Levent Baba Tarım Politikaları Sorumlusu, Ayhan Vardarlı İşçi, Sendika, Meslek Odaları ve STK Sorumlusu, Bülent Hekimoğlu Sosyal Politikalar Sorumlusu ve Ezgican Kocabaş Gençlik ve Kadın Politikaları Sorumlusu olarak görev aldı.

“HAYIRLI OLSUN”

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, yönetim olarak yaptıkları görev dağılımının partisine ve ilçesine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.