Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı ile Aydın Basın, futbol karşılaşmasında birbirlerine rakip oldu. Efeler ilçesi Pamuk Halı Saha’da oynanan maç, büyük heyecana sahne oldu. Yağmur yağışı altında oynanan karşılaşmaya CHP Aydın İl Gençlik Kolları iyi başladı. CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki, CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Aytaç Toker ve CHP Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç’ten oluşan CHP’li gençler, maçın ilk dakikalarında arka arkaya bulduğu gollerle skoru 3-0’a getirdi. Arif Kunur’un kaptan olarak mücadele ettiği Aydın Basın ise çabuk toparlanarak üst üste bulduğu gollerle farkın açılmasına izin vermedi. Her iki takımın karşılıklı bulduğu gollerle ilk devre, 7-6 CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın üstünlüğüyle sona erdi.

SON DAKİKALAR NEFES KESTİ

İkinci yarıda her iki takımda rakip kalede önemli pozisyonlar yakaladı. Karşılıklı gollerle geçen ikinci yarının son dakikaları ise adeta nefes kesti. Maçın son dakikalarına 13-12 önde giren CHP’li gençler, bulduğu golle skoru 14-12’ye getirdi. Mücadeleden vazgeçmeyen Aydın Basın, bir gol daha bularak durumu 14-13 yaptı. Kalan dakikalarda da birçok net gol fırsatından yararlanamayan Aydın Basın, maçı 14-13’lük skorla kaybetti. Her iki takımın maç boyunca ortaya koyduğu centilmenlik ve mücadele gücü ise izleyenlerin takdirini topladı.

BAŞKAN ÇANKIR, İKİ TAKIMI DA TEBRİK ETTİ

Karşılaşmayı CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, CHP Gençlik Kolları üyeleri ve birçok basın mensubu izledi. Maçın ardından CHP İl Başkanı Çankır, “Güzel bir maç oldu. Yağmur altında gösterdikleri büyük mücadeleden dolayı her iki takımı da tebrik ediyorum” dedi. İki takımı mücadelelerinden dolayı kutlayan Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ulucan ise “Aydın Basın ve CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı güzel bir organizasyonda bir araya geldi. İki takımında mücadelesinden büyük bir keyif aldık. Maç centilmenlik içerisinde geçti. İki takımı tebrik ediyorum” diye konuştu. Maçın ardından her iki takım oyuncuları birbirlerini tebrik ederek dostluk mesajları verdi.