Koçarlı'da 9 yıl önce oğulları Okan Biçen hakkında bir trafik kazasında ölüme sebebiyet vermekten açılan dava nedeniyle tüm servetlerini kaybeden 58 yaşındaki Şühret ve 50 yaşındaki Necla Biçen çifti, Atatürk Mahallesi'nde baraka evde yıllardır yaşam mücadelesi veriyor. İhtiyaç sahibi aileye, Koçarlı Belediye Başkanı AK Parti'li Nedim Kaplan yardım eli uzattı. Kaplan, Atatürk Mahallesi Muhtarı Ali Zaynık ile birlikte aileyi evinde ziyaret etti. Bir araya geldiği aileye iş ve ev sözü veren Kaplan, zor durumdaki ailenin yüzünü güldürdü. Biçen ailesi, desteği için Kaplan'a teşekkür etti.

AİLE YIL BAŞINA KADAR YENİ EVİNDE

Şühret ve Necla Biçen çifti ile sohbet eden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, "Eviniz yapılıncaya kadar size Koçarlı'da ev kiralayacağım. Bütün masraflarını ben karşılayacağım. Yengemi de Ocak ayı içerisinde hizmete açacağımız aşevinde işe alacağım. İnşallah yıl başına kadar yeni evinizde olacaksınız. Ben de size çay içmeye geleceğim. Bu arada TOKİ, 100 konutluk projemizi kabul etti. Oradan da size bir ev yazdıracağım. Evinizin yapılması için de Ankara’da elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

"YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ"

Necla Biçen de, Başkan Kaplan'ın daha önce kendilerini ziyaret ettiğini hatırlatarak, "O ziyarette başkanımız bize ‘Hangi çağda yaşıyoruz, bu zamanda böyle bir evde oturulur mu? Sizinle bizzat kendim ilgileneceğim’ dedi. Sağ olsun başkanımız, dediğini yaptı, bir şekilde yine yanımıza gelip yüzümüzü güldürdü" ifadelerini kullandı.